Zamknięty przez: Gochna H Pon Mar 25, 2013 11:13 pm |
polski auto serwis |
Autor |
Wiadomość |
iceman
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Cze 20, 2010 3:10 pm polski auto serwis
|
|
|
Witam
Miałem awarię samochodu...przez znajomą dotarłam do firmy Car Tech Support...polecam Rafała który mi pomógł z samochodem...polski fachowy serwis...jestem bardzo zadowolony...szybko i sprawnie..
jakby ktoś szukał to dane są na ich stronie:
www.car-tech-support.prv.pl
chciałem się wyzalić bo ta moja fura robi mi nonstop niespodzianki
pozdrawiam |
|
|
|
|
Iwonka1981
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Cze 21, 2010 12:28 pm Re: polski auto serwis
|
|
|
Dziekuje bardzo za fajny namiar,jeszcze tam nie bylam ale juz po rozmowie tel jestem zadowolona a nawet zdiwiona ze tacy ludzie jeszcze sa. Macie problem z samochodem sami sprobujcie.
Iwa |
|
|
|
|
Michalll
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Lis 24, 2010 9:59 pm
|
|
|
Strona internetowa juz nie dziala, moze ktos z was poda namiary na ten warsztat? Moze jeszcze jakies opinie...!? |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze

Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Śro Lis 24, 2010 11:00 pm
|
|
|
google podpowiadaja: http://www.cartechsupport.nl/ |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Śro Lis 24, 2010 11:08 pm
|
|
|
No proszę nie ma to jak TANIA REKLAMA ....
LUDKI z 1 postem chwalą i chwalą ... |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
mlubinski
Super gaduła
|
Wysłany: Czw Lis 25, 2010 8:51 am
|
|
|
ja jeszcze sie wstrzymam z opinia na temat CarTechSupport. Akurat jestem w trakcie wyjasniania pewnych nieprzyjemnosci i zobaczymy jak Rafal do tego podejdzie |
|
|
|
|
jakusto3
Nieśmiały użytkownik
Pomogła: 3 razy Wiek: 37 Dołączyła: 22 Sty 2009 Posty: 75 Skąd: Leeuwarden/RZE
|
Wysłany: Czw Lis 25, 2010 4:07 pm
|
|
|
Mój chłopak jest też zadowolony z tego warszatu, bo wcześniej był u dwóch mechaników w Polsce i żaden nie potrafił jenoznacznie powiedzieć co jest nie tak z samochodem |
|
|
|
|
Szymek
Poczatkujacy szymek
|
Wysłany: Wto Gru 07, 2010 8:35 am w koncu mi naprawili samochod...
|
|
|
Bylem w innym warsztacie,wmawiali mi ze koszt naprawy to bagatela 960 euro,pojechalem zapytac z ciekawosci/nie do wiary, do warsztatu obok czyli cartechsupport i okazalo sie ze tylko elektrozaworek jest uszkodzony i skonczylo sie na niecalej stowce. Mysle ze nie ma takiego pozomu obslugi w zadnym innym naszym (PL)warsztacie. Ponadto jak tam bylem to tel dzwonil non-stop a to chyba wiele wyjasnia. Zadzwoncie sobie jak bedziecie mieli problem i ocencie sami. |
|
|
|
|
mlubinski
Super gaduła
|
Wysłany: Śro Gru 08, 2010 2:41 pm
|
|
|
no dobra, sprawa przebiegla pomyslnie w Cartechsupport, wiec moge co nieco napisac.
Generalnie uwazam ze warto tam auto postawic, znaja sie na rzeczy i robia to dobrze i niedrogo. Generalnie ja tam pojechalem na wymiane filtrow/oleju plus wymiane tasmy airbaga (czego 90% zakladow w ogole sie nie podejmuje) i generalnie bylem zadowolony po wizycie. Takze polecam. |
|
|
|
|
Szymek
Poczatkujacy szymek
|
Wysłany: Czw Gru 09, 2010 8:36 am a niby nowi nie moga nic napisac czy jak? dyskriminacji....
|
|
|
post edytowany nie na temat |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pią Gru 10, 2010 12:18 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Sławek11
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Gru 09, 2010 5:28 pm
|
|
|
cześć u mnie też coś sie zapsuło byłem u takiego jednego mechanika i odebrałem auto bardziej zepsute niż oddałem do warsztatu. Stwierdził że padła pompa o on tego nie zrobi auto zostało odcholowane do Rafała na Hoek van Holland. I właśnie naprawiają naprawde polecam znają sie na rzeczy. I wszystko potrafią naprawić a nie jak w co poniektórych warsztatach |
Ostatnio zmieniony przez Sławek11 Czw Gru 09, 2010 5:33 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze

Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Czw Gru 09, 2010 6:14 pm
|
|
|
ostatnio jakos czesto rejestruja sie nowe osoby, tylko po to zeby napisac posta polecajacego/zachwalajacego konkretny warsztat... nie wyglada to wiarygodnie, ale moze to ja jakis dziwny jestem i sie czepiam. |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
Ostatnio zmieniony przez zaq Czw Gru 09, 2010 6:15 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Pią Gru 10, 2010 12:04 am
|
|
|
post edytowany nie na temat |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pią Gru 10, 2010 12:19 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
madzia575
Poczatkujacy
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 14 Lis 2009 Posty: 49 Skąd: Den Haag
|
Wysłany: Sob Gru 11, 2010 4:14 pm
|
|
|
też mieliśmy okazje naprawiać auto w cartechsupport, co prawda nie była to jakas wielka naprawa ale do tej pory najbardziej wiarygodny warsztat w jakim mielismy okazje być i przede wszystkim cenowo równiez |
|
|
|
|
korinna
Poczatkujacy korinna
|
Wysłany: Śro Sty 05, 2011 3:30 pm
|
|
|
car tech suport to sciema niedawno naprawialam tam moje auto, ten caly rafalek umowil sie ze mna na cene 300 euro maksymalnie a jak przyszlo do placenia to sie okazalo ze ponad 500e i do tego wyparowalo paliwo z baku dziwne a co do auta to dalej sie cos dzieje z ta czescia ktora byla wymieniana sciema jakiej jeszcze nie widzialam nie polecam tego rafala kretacza jakich malo a co do tych ochlebnych postow to nie watpie ze sobie je sam napisal masakra jakas |
|
|
|
|
|