NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
ING bank
Autor Wiadomość
Beny.rac 
MODERATOR

Wysłany: Pon Sty 31, 2011 2:45 pm   

Witam,

Mam pytanie od jakiegoś czasu nie dostaje wyciągów z konta wiec postanowiłem to sprawdzić :

Wcześniej nie miałem odznaczonego tego miejsca gdzie jest strzałka a tylko punkt pod nią - czy to mogło być przyczyną ze nie otrzymywałem wyciągów z banku ???

psss foto:

Damianos 
Gaduła

Pomogła: 10 razy
Wysłany: Pon Sty 31, 2011 7:03 pm   

Żeby otrzymywać wyciągi z konta musisz mieć zaznaczone oby dwie opcje (dokładnie tak jak masz to zaznaczone na fotce)

Duuvelke 
Mega gaduła

Pomogła: 57 razy
Wysłany: Pon Sty 31, 2011 9:08 pm   

Beny.rac napisał/a:
Mam pytanie od jakiegoś czasu nie dostaje wyciągów z konta wiec postanowiłem to sprawdzić :

Wcześniej nie miałem odznaczonego tego miejsca gdzie jest strzałka a tylko punkt pod nią - czy to mogło być przyczyną ze nie otrzymywałem wyciągów z banku ???

zgadza sie... ING wysylalo w tym okresie listy, ze jesli chce sie nadal otrzymywac wyciag z konta na papierze to trzeba ich o tym poinformowac w innym wypadku zostanie on zakonczony automatycznie... ale to juz dosc dawno temu bylo...

Ratek 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Sob Lut 12, 2011 7:06 pm   

Witam, ostatnio zainteresowała mnie zakładka "spaarrekening" po zalogowaniu do bankowości internetowej w ING. W Polsce posiadam tzw konto oszczędnościowe również w banku ING i bardzo fajnie to funkcjonuje, mam dostęp do pieniędzy cały czas bez dodatkowych opłat robię przelewy wewnętrzne z oszczednosciowego na zwykłe bez utraty odsetek. Wie ktoś jak wygląda temat spaarrekening tutaj w Holandii? Głównie interesuje mnie jak to funkcjonuje w banku ING. Czy są jakieś koszta za prowadzenie, jakie są oprocentowania, jak wygląda założenie takiego konta i czy mam również tak jak w przypadku polskich kont oszczednościowych, swobodny dostęp do moich oszczedności?

Odpowiedz do tematu