NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Lycamobile - obsługa klienta w języku polskim?
Autor Wiadomość
Marcin-z 
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Lip 27, 2011 9:48 am   

Mam pytanie do użytkowników Lycamobile.Czy ktoś mógłby mi napisać jakie są ustawienia punktu dostępowego do internetu(APN).
Niby po zadzwonieniu do obsługi klienta przysyłają sms automatyczne ustawienia ale u mnie problemem jest język holenderski.

auger 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Nie Lip 31, 2011 5:46 pm   

Lyca wprowadziła poprzez swoją stronę internetową możliwość samodzielnej konfiguracji ustawień internetu w komórce.
http://www.lycamobile.nl/...gs.aspx?lang=po
Powodzenia, u mnie działa. :)

Viss 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Wrz 13, 2011 5:05 pm   

Dzień dobry!
Nie wiem, czy to odpowiedni dział, ale lepszego pasującego do tematu nie znalazłam.
Piszecie tutaj o cenach połączeń w Lycamobile. Ja natomiast chciałabym się dowiedzieć, czy po kupieniu karty SIM i włożeniu do telefonu, trzeba ją jakoś dodatkowo aktywować?
Poza tym, chciałabym wiedzieć, czy przy połączeniu wykonywanym do Polski wystarczy poprzedzic nr telefonu komorkowego zwykłym kierunkowym czy wbić tam coś jeszcze? Chcę wiedzieć, czy cała ta aktywacja i wykonywanie połączeń nie będzie zbyt skomplikowane dla osoby starszej i trochę zagubionej w technologiach wszelkiego rodzaju ;)

nelli 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Wrz 16, 2011 11:38 pm   

Viss napisał/a:
Dzień dobry!
Nie wiem, czy to odpowiedni dział, ale lepszego pasującego do tematu nie znalazłam.
Piszecie tutaj o cenach połączeń w Lycamobile. Ja natomiast chciałabym się dowiedzieć, czy po kupieniu karty SIM i włożeniu do telefonu, trzeba ją jakoś dodatkowo aktywować?
Poza tym, chciałabym wiedzieć, czy przy połączeniu wykonywanym do Polski wystarczy poprzedzic nr telefonu komorkowego zwykłym kierunkowym czy wbić tam coś jeszcze? Chcę wiedzieć, czy cała ta aktywacja i wykonywanie połączeń nie będzie zbyt skomplikowane dla osoby starszej i trochę zagubionej w technologiach wszelkiego rodzaju ;)

Nie trzeba aktywować karty, a dzwoniąc do Polski wybierasz tylko +48 i numer komórki.

celek 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Paź 03, 2011 9:51 pm   

za 20minut rozmowy-ok40centów za 50minut-ok1Euro. Oczywiscie mowie tu o dzwonieniu na tel. kom. Jak osoby wyżej piszą jest coś takiego jak opłata za połaczenie vzyli jak dzwonicie złapie na pocztę głos. to zabiera ok 20centów a później zabiera ok 1 centa za min. Lebara aktualnie nie ma tak dobrej oferty jak Lyca na kom. do Polski

agnieszka3476 
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Sty 12, 2012 6:13 pm   

Witam. Mam pytanie jak ustawić konfiguracje mms w lyca? bo nie moge wysłac mms z telefonu. pozdrawiam

Jolka3
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Sty 19, 2012 6:09 pm   

wiesz ja na twoim miejscu bym sprawdzila czy oni w ogole taka opcje oferuja...mozliwe, ze tylko w ich sieci, ale najlepiej wejdz sobie na ich strone...tam cos powinno byc napisane:)
jesli nie, zawsze mozesz zmienic na inna siec...ja uzywam Vectone Mobile i jestem zadowolona, w ogole maja opisane wszystko dokladnie co i jak, no i zawsze mozna do nich do obslugi klienta zadzwonic zadarmo, nawet zapytac o ustawienia mmsa, a poza tym stawki sa niskie tylko 1ct na komorki i stacjonarne do Polski:)

martab1111
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Wrz 07, 2016 6:50 pm   

Witam,
mam wykupiony pakiet internetu z Lycamobile ale mam problem z konfiguracją internetu w telefonie Huawei GR3. Na stronie Lycamobile na liście modeli telefonów nie ma takiego modelu, proszę o pomoc i podanie do danych potrzebnych do konfiguracji internetu, punktu dostępowego, będę wdzięczna za pomoc :)

z góry dziękuję za pomoc :)

Odpowiedz do tematu