Leciał ktoś OLT Express? |
Autor |
Wiadomość |
magdalena14
Super gaduła Polka

|
|
|
|
|
guust
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Pią Lip 27, 2012 8:53 am
|
|
|
Aise napisał/a: | guust napisał/a: | Aise napisał/a: | pytam o doswiadczenia ludzi ktorzy mieli okazje podrozowac na kursach miedzykrajowych... | w samolotach sa siedzenia, stewardzi, okna szczelne, drzwi sie zamykaja, nie wieje, aczkolwiek czasem mogloby byc cieplej... nie rozumiem tego pytania - pierwszy lot samolotem sie szykuje? (bo pozostale informacje sa na stronach przewoznika) | Dzięki za link, latałam nie raz i na krajowych i na międzykrajowych i wiem że przyjemność latania np. cityhopperem jest zupełnie czym innym niż np. airbusem. Do tego czytam wiele opinii na temat OLT ale są to opinie ludzi na lotach krajowych, a wg mojego doświadczenia loty krajowe niekoniecznie wyglądają tak samo jak międzynarodowe nawet u tego samego przewoźnika... chyba jaśniej nie da się tego wytłumaczyć, przynajmniej ja nie umiem. |
no i jednak nikt Ci juz nie pomoze.... bo linie zawiesily swoje loty....
no i nie moglem sie powstrzymac:
...a nie mowilem... |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze

Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Pią Lip 27, 2012 9:19 am
|
|
|
guust napisał/a: | (...) ...a nie mowilem... |
to przez ciebie. wykrakales |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
ewcia.pol
Mega gaduła
Pomogła: 15 razy Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 1071 Skąd: GLD
|
Wysłany: Pią Lip 27, 2012 10:00 am
|
|
|
szkoda,ze w pl nic nigdy nie moze sie udac.
zawsze to byla opcja zeby ze szczecina mozna bylo w godzine byc w wawie czy krakowie,nie meczac sie 10godz w pociagu albo w aucie. |
|
|
|
|
zaq

Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Pią Lip 27, 2012 10:10 am
|
|
|
ewcia.pol, na razie to jeszcze eurolot lata. mam nadzieje, ze nie bedzie z nimi podobnie. chyba jeszcze nie jest tak zle. gdzies tu wklejalem informacje, ze maja dawac ipady zamiast gazet do czytania |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
|
|
|
|
ewcia.pol
Mega gaduła
|
Wysłany: Pią Lip 27, 2012 11:47 am
|
|
|
ja jednak wolalabym tanszy bilet niz tableta ,tego moge wziac ze soba |
|
|
|
|
zaq

|
Wysłany: Pią Lip 27, 2012 1:27 pm
|
|
|
ewcia.pol, zgadza sie |
|
|
|
|
guust
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Pią Lip 27, 2012 1:59 pm
|
|
|
zaq napisał/a: | ze maja dawac ipady zamiast gazet do czytania |
jest to potwierdzone, daja takowe
ewcia.pol napisał/a: | ja jednak wolalabym tanszy bilet niz tableta ,tego moge wziac ze soba |
a ja wole miec pewnosc ze jak kupie bilet za 5 miesiecy to linie lotnicze beda jeszcze latac.... wszystko kosztuje - a ten co tanio kupil to w wielu przypadkach 2 razy traci...
a co do eurolot'u to jest to spolka corka PLL LOT wiec raczej 'latwo' nie upadna, choc sam lot zyskownoscia nie grzeszy... dlatego ja wole linie krolewskie KLM (notabene tansze niz LOT) |
|
|
|
|
ewcia.pol
Mega gaduła
|
Wysłany: Pią Lip 27, 2012 4:58 pm
|
|
|
guust napisał/a: | zaq napisał/a: | ze maja dawac ipady zamiast gazet do czytania |
jest to potwierdzone, daja takowe
ewcia.pol napisał/a: | ja jednak wolalabym tanszy bilet niz tableta ,tego moge wziac ze soba |
a ja wole miec pewnosc ze jak kupie bilet za 5 miesiecy to linie lotnicze beda jeszcze latac.... wszystko kosztuje - a ten co tanio kupil to w wielu przypadkach 2 razy traci...
a co do eurolot'u to jest to spolka corka PLL LOT wiec raczej 'latwo' nie upadna, choc sam lot zyskownoscia nie grzeszy... dlatego ja wole linie krolewskie KLM (notabene tansze niz LOT) |
mialam na mysli to,ze oni sobie juz w cene biletu na pewno wliczyli te tablety! wiec wolalabym jednak nieco tanszy lot bez tableta
LOT to przynosi od dawna tylko same straty , ale to chyba jakas "norma" na rynku instytucji skarbu panstwa polskiego. |
|
|
|
|
zaq

|
Wysłany: Pią Lip 27, 2012 5:32 pm
|
|
|
ja niestety wyboru nie mam, bo lubie tylko te linie, ktore lataja z ams do kat/krk:) |
|
|
|
|
pierogiruskie
Poczatkujacy

|
Wysłany: Nie Sie 12, 2012 3:09 pm
|
|
|
no to polatane |
_________________ wiki: szatan (hebr. שטן satan – oskarżyciel; arab.الشيطان Szejtan – przeciwnik, złe moce) |
|
|
|
|
|