Leciał ktoś OLT Express? |
Autor |
Wiadomość |
Aise
Nieśmiały użytkownik
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 10 Sty 2012 Posty: 50
|
Wysłany: Wto Lip 17, 2012 10:25 pm Leciał ktoś OLT Express?
|
|
|
Szukam lotów z Holandii do Polski pod koniec roku i wg cennika można zaoszczędzić parę groszy lecąc z OLT, jednak ja nigdy nie słyszałam o tym przewoźniku, może ktoś leciał, ma jakieś opinie? Szukałam opinii w internecie ale są one o lotach krajowych a mnie interesuje z Holandii (dowolne lotnisko w sumie) do Warszawy.
Będę wdzięczna za informacje!
A. |
|
|
|
|
proximo
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Lip 18, 2012 4:04 am
|
|
|
nowe linie lotnicze i nie dawno dopiero otwarli kierunki zagraniczne |
|
|
|
|
LeGolasik
Gaduła nad gadułami :-) LeGolasik
|
Wysłany: Śro Lip 18, 2012 5:56 am
|
|
|
Z Amsterdamu jest jeszcze Eurolot ale do Krakowa i tez taniocha... |
_________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę
Kurt Cobain |
|
|
|
|
guust
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Śro Lip 18, 2012 10:56 am
|
|
|
jeden wielki przekret, tylko czekac jak upadna tak jak i SkyClub - proponuje poczytac o wlascicielu (skad ma kapital, czym sie zajmowal i wyrokach na jego osobie) Ja u tego przewoznika nie kupie biletow z wiekszym wyprzedzeniem niz 1 miesiac, bo zbyt duzo znakow zapytania co do finansowania calego przesiewziecia.....
[ Dodano: Sro Lip 18, 2012 11:56 am ]
dodane:
zreszta ciekawa maja flote - sprowadzane samoloty z afryki...... |
|
|
|
|
ewcia.pol
Mega gaduła
Pomogła: 15 razy Dołączyła: 19 Maj 2008 Posty: 1071 Skąd: GLD
|
Wysłany: Śro Lip 18, 2012 11:20 am
|
|
|
a nie lepiej Wizzair lub Ryanair?do wawy troche obnizyly sie ceny biletow,poprzez otwarcie lotniska wa-wa modlin. |
|
|
|
|
Aise
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Śro Lip 18, 2012 11:56 am
|
|
|
@ ewcia.pol: Ja nie mówię, że nie lepiej Wizzair czy Ryanair, po prostu jestem ciekawa - OLT oferuje ceny ok. 100euro/os. kiedy Wizzair w tym samym terminie kosztuje 150/os. Tylko ze ja nie wiem co to jest to OLT - wiec pytam.
@ leGolasik: fajnie, tylko ze ja nie chce leciec do Krakowa, a do W-wy... i niekoniecznie z Amsterdamu (;
@ guust: dla mnie to nawet jakby napedzali afrykanskie samoloty rooibosem, mnie to srednio iteresuje, pytam o doswiadczenia ludzi ktorzy mieli okazje podrozowac na kursach miedzykrajowych...
Dzieki za odp., niestety wciaz pytanie stoi otwarte wiec jesli ktos ma jakies inne informacje chetnie wyslucham! |
|
|
|
|
mavd
Mega gaduła
Pomogła: 45 razy Wiek: 59 Dołączyła: 27 Paź 2006 Posty: 1134 Skąd: Hilversum
|
Wysłany: Śro Lip 18, 2012 12:37 pm
|
|
|
z a'damu do w-wy lata lot chyba 4-5 razy dziennie , jak poszukasz na internecie to mozna kupic dosc tanio bilety ( www.tix.nl,www.ebookers.nl itp) |
|
|
|
|
guust
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Śro Lip 18, 2012 12:47 pm
|
|
|
Aise napisał/a: | pytam o doswiadczenia ludzi ktorzy mieli okazje podrozowac na kursach miedzykrajowych... |
w samolotach sa siedzenia, stewardzi, okna szczelne, drzwi sie zamykaja, nie wieje, aczkolwiek czasem mogloby byc cieplej... nie rozumiem tego pytania - pierwszy lot samolotem sie szykuje? (bo pozostale informacje sa na stronach przewoznika)
Aise napisał/a: | guust: dla mnie to nawet jakby napedzali afrykanskie samoloty rooibosem, mnie to srednio iteresuje |
tutaj prosze lekture na podroz z nimi:
http://www.pb.pl/2611488,...ny-przeszloscia
tylko czekac na temat: firma upadla - czy moge jakos odzyskac pieniadze? |
|
|
|
|
Aise
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Śro Lip 18, 2012 1:33 pm
|
|
|
guust napisał/a: | Aise napisał/a: | pytam o doswiadczenia ludzi ktorzy mieli okazje podrozowac na kursach miedzykrajowych... | w samolotach sa siedzenia, stewardzi, okna szczelne, drzwi sie zamykaja, nie wieje, aczkolwiek czasem mogloby byc cieplej... nie rozumiem tego pytania - pierwszy lot samolotem sie szykuje? (bo pozostale informacje sa na stronach przewoznika) | Dzięki za link, latałam nie raz i na krajowych i na międzykrajowych i wiem że przyjemność latania np. cityhopperem jest zupełnie czym innym niż np. airbusem. Do tego czytam wiele opinii na temat OLT ale są to opinie ludzi na lotach krajowych, a wg mojego doświadczenia loty krajowe niekoniecznie wyglądają tak samo jak międzynarodowe nawet u tego samego przewoźnika... chyba jaśniej nie da się tego wytłumaczyć, przynajmniej ja nie umiem. |
|
|
|
|
ewcia.pol
Mega gaduła
Pomogła: 15 razy Dołączyła: 19 Maj 2008 Posty: 1071 Skąd: GLD
|
Wysłany: Śro Lip 18, 2012 1:43 pm
|
|
|
Aise napisał/a: | ewcia.pol: Ja nie mówię, że nie lepiej Wizzair czy Ryanair, po prostu jestem ciekawa - OLT oferuje ceny ok. 100euro/os. kiedy Wizzair w tym samym terminie kosztuje 150/os. Tylko ze ja nie wiem co to jest to OLT - wiec pytam. |
chodzio mi o to,ze od 15lipca lecac na Modlin mozna znacznie taniej kupic niz chocby w OLT czyli przewoznika nowego,nieznanego .z twojego pierwszego postu wynika ze zamierzasz leciec pod koniec roku i lepiej sobie zobacz jakie sa ceny do Modlina,na pewno nie 150e!!
A wogole to okres sie o co tobie chodzi, ludzie tobie radza,a ty mieszasz, chcesz opinie o OLT na lot do PL,ale niekoniecznie lot z Amsterdamu,wiec nie wiem skad, jak z Holandii OLT lata tylko z Amsterdamu! |
|
|
|
|
clauditka
Nieśmiały użytkownik clauditka
|
Wysłany: Czw Lip 19, 2012 5:48 am
|
|
|
Aise nie znajdziesz opini na temat lotów Amsterdam-Wawa bo dopiero w październiku zaczynają się loty od do. |
|
|
|
|
stroopwafel
Mega gaduła Debesciak
Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Lis 2009 Posty: 1162 Skąd: Noord Holland
|
Wysłany: Wto Lip 24, 2012 2:46 pm
|
|
|
Kiedys juz byly polskie tanie linie lotnicze AIR POLONIA oraz CENTRAL WINGS ale juz upadly dawno wiec pewnie z tymi bedzie podobnie bo jak sa bilety za 100 zl to kiedys to musi sie odbic na kondycji firmy |
|
|
|
|
mavd
Mega gaduła
Pomogła: 45 razy Wiek: 59 Dołączyła: 27 Paź 2006 Posty: 1134 Skąd: Hilversum
|
|
|
|
|