hands to work |
Autor |
Wiadomość |
Mathnl
Gaduła nad gadułami :-)

|
Wysłany: Pon Cze 27, 2011 9:39 pm
|
|
|
tomasz18dom napisał/a: | u brata w domku zostawił na stole spleśniałe mleko, koordynator to dostrzegł i wszyscy musieli płacić 50 e kary za syf !! Tak jest w PORZĄDNEJ agencji |
Chyba Duch Swiety Cie na chwile opuscil. |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 36 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Pon Cze 27, 2011 10:35 pm
|
|
|
Cytat: | Chyba Duch Swiety Cie na chwile opuscil. |
To jest nic - u mnie w pokoju była kierowniczka z pracy , mieszkam na chacie od szefa( jak byłem na urlopie ) aby spr czy przypadkiem nie zostawiłem "otwartego okna " i "przy okazji" " znalazła Durexy(które były zapakowane w orginalne pudełko w szafce ) i sie ludzi pytała po co mi ONE SKORO JESTEM SAM W NL ...
To była legenda na szklarniiii ... |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
paradisoperduto
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Cze 28, 2011 10:52 am
|
|
|
zadne zakamuflowane ogloszenie
sama staram sie o te robote w kontroli jakosci, bo mam doswiadczenie i wyksztalcenie w tej dziedzinie, jestem juz w holandii i biuro za nic w swiecie nie chce mi pomoc.
chcialam sie tylko dowiedziec, czy moze to biuro wspolpracuje z takim zakladem w venlo i ktos juz z Polakow tu na forum tam byl i moglby mi pomoc i podac nazwe zakladu.
ot, tyle z zakamuflowanego ogloszenia |
|
|
|
|
oplo21
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Kwi 15, 2012 12:43 pm
|
|
|
witam, mam w najbliższy weekend wyjazd z tą firma do pracy przy zieleni miejskiej. Pakt w miejscowości Valkenswaard. Wyjazd przez biuro w Rzeszowie, był może ktoś tam i może powiedzieć czy to nie lipa że będę siedział tam 3 dni w tygodniu w domku a 2 dni pracował żeby mieć z czego opłacić domek. Nie wiecie jak to jest jak się chce zrezygnować tam na miejscu czy są jakieś kary?bo jak nie ma tam roboty to nie mam zamiaru tam siedzieć |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Nie Kwi 15, 2012 4:44 pm
|
|
|
oplo21,
Cytat: | bo jak nie ma tam roboty to nie mam zamiaru tam siedzieć |
to po co jedziesz ,zeby siedziec,czy zeby pracowac
i co masz zamiar przyjechac i zrezygnowac tu na miejscu z pracy ,a jak sa jakies kary za to przewidziane to ja zaplacic ?
nie lepiej wogole nie jechac i szukac cos normalnego ? |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
ben jonson
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Maj 12, 2012 2:50 pm
|