NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Gochna H
Czw Mar 18, 2010 12:40 am
przeglad techniczny, samochod na polskich rejestracjach
Autor Wiadomość
adamek88
Gaduła

Wysłany: Śro Kwi 17, 2013 9:00 pm   

ann_83, Nawet w Polsce jesli bedzie Cie kontrolowal Policjant sluzbista to dostaniesz mandat. Jesli nie masz miejsca w dowodzie to musisz go wymienic na nowy. Wiem z doswiadczenia bo mialem podobnie i mnie Policja skontrolowala.

sindafil 
Poczatkujacy
sindafil

Wysłany: Śro Lip 31, 2013 11:13 am   

witam...wtrącając się niegrzecznie...
jeżdżę ponad rok bez przeglądu po Holandii na polskich blachach. Przeszedłem pomyślnie kilka kontroli, w tym 2 gruntownych i tylko jeden policjant zwrócił mi grzecznie uwagę że "tutaj w dowodzie masz coś co już minęło", na co ja...tak wiem, dzięki. Cała filozofia. Tylko w Polsce jest ważny polski przegląd techniczny.

agastepa13 
Mega gaduła
Leniwiec ;-)

Pomogła: 25 razy
Wysłany: Śro Lip 31, 2013 11:20 am   

sindafil napisał/a:
witam...wtrącając się niegrzecznie...
jeżdżę ponad rok bez przeglądu po Holandii na polskich blachach. Przeszedłem pomyślnie kilka kontroli, w tym 2 gruntownych i tylko jeden policjant zwrócił mi grzecznie uwagę że "tutaj w dowodzie masz coś co już minęło", na co ja...tak wiem, dzięki. Cała filozofia. Tylko w Polsce jest ważny polski przegląd techniczny.

a ja wtrace sie grzecznie.....pomysl, co bedzie, jak nie daj Boze, odpukac w niemalowane itd. bedziesz mial wypadek.... wtedy zycze Ci powodzenia :038: na pewno odpiszesz, ze jezdzisz super bezpiecznie, ze masz oczy dookola glowy itd. ale sa tez inni kierwcy na drodze i nie kazdy jest taki uwazny....
Ostatnio zmieniony przez agastepa13 Śro Lip 31, 2013 11:21 am, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu