Wykorzystywanie Polakow w Holandii, wczoraj Nederland 3 |
Autor |
Wiadomość |
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Śro Wrz 22, 2010 10:37 pm
|
|
|
Witam,
Podpisuje sie pod twoim postem ale mam jedno ale:
Winter napisał/a: | Ta lepsza część polskiego społeczeństwa została w Polsce, za granicę wyjechała chołota, która ma w 4 literach, czy Ciebie dobrze ocenia Holender, on musi wyjść na środek ulicy, odlać się, pokrzyczeć i pokazać, że on jest z Polski. Ty stracisz i on, ale oboje kiedyś wrócicie do Polski, gdzie jest syf i ubóstwo.
[i] |
Nie ma to jak konkretna samokrytyka(gratuluje) - ja niestety do chołoty sie nie zalicze ...
Pozdrooo |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
Ostatnio zmieniony przez Beny.rac Śro Wrz 22, 2010 10:38 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
lena930
Super gaduła lena930
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 29 Lis 2008 Posty: 261
|
Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 11:18 am
|
|
|
otoz to tu w holandii sa rozni polacy i nie wszystkie kobiety to kur.. a mezczyni pijuski,wiec troche hamuj kolego .Napisales prawde ale za bardzo sie rozpedziles i wrzuciles wszystkich do jednego worka a top juz nie ladnie |
|
|
|
|
michaelt
Nieśmiały użytkownik

Wiek: 45 Dołączył: 05 Gru 2008 Posty: 87 Skąd: Zuid-Holland
|
Wysłany: Nie Paź 03, 2010 6:19 am
|
|
|
a mnie jest szkoda tego kolesia, który pomagał w dobraniu stroju "w polskim stylu" cyt. "polacy biorą wszystko to co jest w sklepach ponieważ nie mają za dużo pieniędzy"..... bez komentarza.
Masakra poza tym, skąd się ci ludzie urwali .....
i na pytanie ile już pracuje, odpowiada że prawie cztery lata żyje jak pies.... |
Ostatnio zmieniony przez michaelt Nie Paź 03, 2010 6:21 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
lena930
Super gaduła lena930
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 29 Lis 2008 Posty: 261
|
Wysłany: Nie Paź 03, 2010 8:35 am
|
|
|
na jego temat to sie nie chce wypowiadac bo szkoda slow ale jak bym spotkala go na ulicy to hmmm chyba bym nie wytrzymala za to ze obrazil wielu polakow mnie tez.Sam prawie caly program chodzil w spodniach dresowych z powypychanymi kolanami no i sposob chodzenia polaka rozbawil mnie bo wlasnie polacy tutaj chodza dumni jak pawie a nie widze w nich nieszczescia |
|
|
|
|
miet
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Gru 03, 2010 11:58 am
|
|
|
Witam ,wszyscy macie racie ale nie wrzucajcie wszystkich polaków do jednego kubła kazdy jest inny .jesli zapracujesz (nie pracą)na szacunek to wszedze beda szanowac |
|
|
|
|
|