Przesunięty przez: Duuvelke Śro Paź 14, 2009 2:25 pm |
Uwaga Polacy!! |
Autor |
Wiadomość |
baileys
MODERATOR baileys

Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Sob Paź 17, 2009 6:58 pm
|
|
|
suska, Ja do ciebie nic nie mam tylko cala twoja "aanval" postawa wywoluje wlasnie takie reakcje . Czyli powiedzmy po polsku czym walczysz ..............
[ Dodano: Sob Paź 17, 2009 7:02 pm ]
Witch01, zaczelo sie zgonem czlowieka , bylo wszystko i znow sie konczy zgonem ale tym razem topik umarl . |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
lena930
Super gaduła lena930
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 29 Lis 2008 Posty: 261
|
Wysłany: Nie Paź 18, 2009 10:45 am
|
|
|
nie wiem czy tu powinnam pisac ale to tez temat Uwaga Polacy! tylko ze tu chodzi o jakiegos z deventer, ktory oszukuje na maksa
[ Dodano: Nie Paź 18, 2009 10:48 am ]
kurcze nie pierwszy polak przez niego naciagniety pracuje przez kilka dni , tygodni i wynocha bez kasy |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys

|
Wysłany: Nie Paź 18, 2009 10:54 am
|
|
|
lena930, a wiecej danych ??
jakas ksywka imie gdzie oferuje prace itd ...... |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
lena930
Super gaduła lena930
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 29 Lis 2008 Posty: 261
|
Wysłany: Nie Paź 18, 2009 11:01 am
|
|
|
no wlasnie tego nie wiem .Wiem tylko ze cos tam w Deventer sie dzieje bo ciagle ktos potrzebuje z tamtad pomocy ale faktycznie warto sie dowiedziec co to za cwaniaczek i jak tylko sie dowiem to napisze .Mysle ze juz dzisiaj bede wiedziala. |
|
|
|
|
>Dorota<
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Sob Paź 24, 2009 3:55 pm
|
|
|
Ostatnio w holenderskich wiadomosciach mowili,ze jest coraz to wiecej bezrobotnych i bezdomnych Polakow w Holandii.Niektorym urzedy dali nawet pieniadze na powrot do kraju,ale niestety tego nie robia mowiac,ze tam nie maja do czego wracac.
Straszne to jest i przykro mi,ze tak sie dzieje,ale mysle,ze jezeli ktos bardzo chce pracowac to prace znajdzie,tylko trzeba chciec. |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys

|
Wysłany: Sob Paź 24, 2009 4:03 pm
|
|
|
>Dorota< napisał/a: | Niektorym urzedy dali nawet pieniadze na powrot do kraju,ale niestety tego nie robia mowiac,ze tam nie maja do czego wracac. | a tu maja jeszcze mniej jak w PL ale coz ich wlasny wybor. Ale jak taki znow umrze gdzies pod mostem znow bedzie taka dyskusja jak tu na necie byla o bezdomnym polaku . Mi takich nie szkoda bo jak napisla >Dorota< napisał/a: | jezeli ktos bardzo chce pracowac to prace znajdzie,tylko trzeba chciec. |
|
|
|
|
|
aknairam
Gaduła nad gadułami :-) mari(an)ka

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Wrz 2008 Posty: 409 Skąd: śląskie
|
Wysłany: Sob Paź 24, 2009 8:59 pm
|
|
|
nie powiem ze nie jest mi szkoda takich ludzi, ale fakt pozostaje faktem ze jedni robia wszystko zeby znalezc prace - i znajduja ,a inni robia wszystko zeby nic nie robic ,a efekty ? ...takie wlasnie j.w .opisane |
|
|
|
|
|