NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Polak- rasista!!
Autor Wiadomość
Bronka 
Mega gaduła

Pomogła: 31 razy
Wysłany: Pon Lut 13, 2012 10:35 am   

jso napisał/a:
Nie, żeby Polacy byli identyczni z Holendrami, ale różnica między nami a Holendrami jest taka jak między pudlem a jamnikiem, a muzułmanie do Holendrów to tak jak porównywać gołębie z pudlem - tego nawet się nie da porównywać.

Porownuj sobie jak chcesz, dla przecietnego Holendra majacego " problemy " z emigrantami w sensie, ze tu zamieszkuja nie ma zadnej roznicy czys Polak czy Muzulmanin :072:

https://www.olx.pl/oferta...html#eb5bd1b1c3

misia0101 
Super gaduła

Pomogła: 6 razy
Wysłany: Pon Lut 13, 2012 11:31 am   

Do aguchati:

Rozumiem ze prowadzisz statystykę kto ile w holandii mieszka. Skad wiesz ze ci ludzie sa w nl TYLKO miesiąc. Bajki takie mozesz tylko TUTAJ na forum
pisac, bo w rzeczywistosci zaden azylant czy osoba z poza (baa z) europy nie moze tutaj przyjechac i po miesiacu miec wszystko...

Nie wiem czy wiesz ale w lidlu jak wchodzi sie przez bramke do sklepu to warto czytac czasami tabliczki nad glowa - tam napewno znajdziesz informacje
o koszykach i torbach w tej sieci sklepow.

Jak sie otwiera nowa kase w lidlu, to pierwsza rzecza jaka uslyszysz to to ze pierwszenstwo ma ,,kolejna osoba do kasy" sama piszesz ze byla pani przed toba,
wiec skad to oburzenie? aha kasjer byl kolorowy hmmm...

Bronka:

Bronka napisał/a:
Porownuj sobie jak chcesz, dla przecietnego Holendra majacego " problemy " z emigrantami w sensie, ze tu zamieszkuja nie ma zadnej roznicy czys Polak czy Muzulmanin

.i wszystko w temacie. amen

gustav 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Lut 14, 2012 8:35 pm   

Jestem rasistą.Tak powiedział mi mój surinamski sąsiad,ale dopiero po tym jak zwróciłem mu uwagę co do porządku we wspólnej części domu.nakręcił dwóch innych sąsiadów na mnie.jestem rasistą. :031: najlepsze jest to ,że mam różnej maści znajomych i przyjaciół
nawet była już dyskusja społeczna .hahaaaa. :038:

tak od siebie:
wyłączcie telewizory i zacznijcie logicznie myśleć.
aby podgrzewają kłamstwami i sygnałem podprogowym.wyparują wam te główki od reklam w przerwach i fałszywych news.ogarniecie wtedy dużo więcej.dlatego kładą łapy na netcie jako ostatnim bastionie wolnej informacji.
medytacja ,kontakt z naturą,wszyscy jesteśmy dziećmi Gaji nie tylko ludzie.
(niezłe bzdury ,co?)
ano i ten ,lekki dystans do samego siebie.

pozdrawiam i powodzenia

Odpowiedz do tematu