NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
ANWB ważny kierowca czy auto?
Autor Wiadomość
worst 
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Lut 17, 2013 8:47 pm   ANWB ważny kierowca czy auto?

Witam,
zastanawiam się nad anwb. Mam jednak pytanie - Czy mając kartę członkowską na moje nazwisko może podrózować autem znajoma osoba z tą samą kartą? I jeśli cokolwiek się stanie to czy anwb udzieli pomocy tej osobie na drodze?

Mathnl 
Gaduła nad gadułami :-)

Wysłany: Nie Lut 17, 2013 11:38 pm   

ANWB jako jedyne pechhulp jest na osobe. Ale mozesz podac jedynie 2 auta,na ktore otrzymasz pomoc. Minusem jest to, ze innej osobie jadacej Twoim samochodem nie przysluguje "darmowa" pomoc.

[ Dodano: Nie Lut 17, 2013 11:45 pm ]
Takze Twoj partner i dzieci do lat 20-stu,jesli jada autem zarajestrowanym na Twoje nazwisko.Ale oni tez musza chyba byc czlonkami ANWB (nie chce mi sie juz tego szukac niemniej jednak cos mi tak kolacze w pamieci)
Wie heeft recht op hulp?
U, uw partner en inwonende kinderen tot en met 20 jaar. U kunt gebruikmaken van Wegenwacht Service als u bestuurder bent of als inzittende van uw eigen auto op het moment van de pech. Voor uw partner en kinderen geldt dat zij alleen gebruik kunnen maken van Wegenwacht Service als zij rijden in de auto die op uw naam staat.

[ Dodano: Nie Lut 17, 2013 11:52 pm ]
Znalazlem.Musi miec karte czlonkowska ANWB i byc zameldowanym pod tym samym adresem
Uw partner heeft recht op hulp wanneer deze in een auto rijdt die op uw naam staat. Ook dient u beiden op hetzelfde woonadres te zijn ingeschreven. Daarnaast moet uw partner uw lidmaatschapskaart kunnen tonen. In alle andere gevallen zijn Wegenwacht Services persoonsgebonden, daardoor kan uw partner er dan geen gebruik van maken
Ostatnio zmieniony przez Mathnl Nie Lut 17, 2013 11:48 pm, w całości zmieniany 3 razy  

worst 
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Lut 20, 2013 9:36 pm   

Dzięki!

Odpowiedz do tematu