Wyprowadzka przy sprzedaży domu |
Autor |
Wiadomość |
misia0101
Super gaduła

Pomogła: 6 razy Wiek: 42 Dołączyła: 22 Mar 2011 Posty: 368 Skąd: Bikinibroek
|
Wysłany: Pon Mar 11, 2013 3:48 pm Wyprowadzka przy sprzedaży domu
|
|
|
Pytanie: Ile czasu ma wg przepisów (jeśli taki przypadek jest jakoś prawnie uregulowany) były właściciel domu na wyprowadzkę.
Powiedzmy: Dom jest sprzedany (Koopakte podpisany) w domu są jeszcze byli właściciele - ile miesięcy mają na wyprowadzkę?
Czy może taki przepis jest uregulowany w akcie notarialnym i jest do ustalenia przed jego podpisaniem?
- Proszę o odpowiedzi osoby które miały styczność z taką sytuacją. |
_________________ Ik Ben Er Klaar Voor.... trochę żółtego koloru na tym wiecznie szarym forum. |
|
|
|
|
LeGolasik
Gaduła nad gadułami :-) LeGolasik

|
Wysłany: Pon Mar 11, 2013 3:54 pm
|
|
|
Takie rzeczy ustala się w koopakte. |
_________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę
Kurt Cobain |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Pon Mar 11, 2013 9:59 pm
|
|
|
misia0101,
Zadajesz pytania na forum ... ktore potem wykorzystujesz jako wlasne odpowiedzi na swojej stronie , bez podania odnosnika do zrodla informacji .
Cytat: | Cytat:
Skąd ty to wszystko wiesz?
Nie jestem ani Alfą ani Omegą. Staram się rzetelnie odpowiadać na wasze pytania. Jednocześnie zaznaczam iż nie posiadam wykształcenia prawniczego .... a moje darmowe porady/odpowiedzi opieram na doświadczeniu oraz innych informacjach z pewnych źródeł (tj. Strony holenderskich ministerstw, instytucji rządowych oraz społecznych, firm etc...).
|
cytat z twojej pomocnej strony (blog ) |
|
|
|
|
|