Przesunięty przez: Gochna H Wto Mar 12, 2013 9:04 pm |
ING NL - pomoc w obsłudze strony |
Autor |
Wiadomość |
Rastlin
Poczatkujacy Rastlin
|
Wysłany: Wto Mar 12, 2013 7:17 pm ING NL - pomoc w obsłudze strony
|
|
|
Witam!
Posiadam konto w tym szacownym banku i nie wiem jak wydrukować potwierdzenie przelewu. Jak wejdę w przelew który chcę wydrukować mam tylko napis na dole "Terug" Może ktoś pomóc? Najlepiej dorzucić jakieś skriny co i jak się robi. |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
|
|
|
|
Rastlin
Poczatkujacy Rastlin
|
Wysłany: Wto Mar 12, 2013 9:00 pm
|
|
|
Gosiu dziękuje za WIELKĄ pomoc, na pewno poświęciłaś mnóstwo czasu aby tego dokonać. W szukajce jest 10 stron, na każdej stronie kilkanaście tematów a w jednym znalazłem pomysł żeby zrobić Print Screen'a i wkleić do painta, reszta to głupawe tematy typu jak się zalogować, jak aktywować konto, co znaczy jakiś tam komunikat (jak by ludzie tłumacza nie mieli) itp. Szukam sposobu żeby zapisać JEDEN konkretny przelew w formacie PDF, a przeklinałem całą stronę banku i jakoś nic mi się nie udało. |
|
|
|
|
mamqa
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 10 Cze 2009 Posty: 592
|
Wysłany: Wto Mar 12, 2013 9:15 pm
|
|
|
Weszłam specjalnie na stronkę i faktycznie na pojedynczych przelewach nie ma opcji drukowania, jest tylko na głównej stronie, tam gdzie możesz sobie wydrukować kopie operacji na koncie. |
_________________ "Mam tylko jedno skrzydło
To prawie tak jak anioł" |
|
|
|
|
Mathnl
|
Wysłany: Wto Mar 12, 2013 9:25 pm
|
|
|
Rastlin, Kiedys to byla prosta sprawa wydrukowac pojedyncza transakcje.Po zmianach Mijn ING kwestia wydrukow zostala potraktowana po macoszemu i tylko ING wie dlaczego.Sa jeszcze inne niedociagniecia i generalnie nowe Mijn ING nie jest przyjazne dla klienta.Jesli chodzi o wydruk ja mam sposob.Skomplikowany ,ale np.dla operatora komorkowego wystarczyl.
-logujesz sie na Mijn ING
-klikasz af- en bijschrijven
-klikasz zoeken
-ustawiasz wlasciwosci konkretnego przelewu np.date,sume,nr rachunku w ten sposob ,aby wyszukalo Ci tylko ten jeden konkretny przelew
-klikasz zoeken
-klikasz afdrukken
Troche to zalosne,ze tak trzeba sie meczyc. |
|
|
|
|
lubcjusz
Gaduła
|
Wysłany: Wto Mar 12, 2013 9:29 pm
|
|
|
Rastlin, wchodzisz w zakładkę: "Af- en bijschrijvingen", a następnie w "Zoeken" i musisz ustawić sobie tak sprytnie parametry szukania historii aby wyskoczył Ci interesujący Cię przelew. I wtedy już masz opcje Afdrukken, czyli jak jest możliwość wydrukowania to i można sobie zapisać. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
Mathnl
|
Wysłany: Wto Mar 12, 2013 9:31 pm
|
|
|
P.S. Jesli wpiszesz sume musisz tez ustawic albo AFSCHRIJVEN albo BIJSCHRIJVEN |
|
|
|
|
bagniaczka
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 06 Lis 2008 Posty: 955 Skąd: Tilburg
|
Wysłany: Wto Mar 12, 2013 9:50 pm
|
|
|
Rastlin, najprosciej kliknac prawym i dac "drukuj" Kiedys odkrylam opcje drukowania konkretnego przelewu, ale albo zniknela, albo jej nie moge znalezc. |
_________________ <cenzura> |
|
|
|
|
GeraltRivia
MODERATOR
|
Wysłany: Wto Mar 12, 2013 11:56 pm
|
|
|
Sciagnij sobie darmowy program jak Capture Screen. |
|
|
|
|
Rastlin
Poczatkujacy Rastlin
|
Wysłany: Czw Mar 14, 2013 6:02 pm
|
|
|
Mathnl, to jest to czego szukałem, skomplikowane trochę ale idealnie pasuje do moich potrzeb, dzięki wielkie!!! |
|
|
|
|
BTTOS
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Maj 07, 2013 10:10 pm
|
|
|
Witam. Zablokowali mi kartę SIM z numerem, który podałem w banku do jednorazowych kodów. Jak mogę teraz rozwiązać ten problem i np. zmienić nr telefonu na nowy? Da się to zrobić w MijnING czy nie? Czy może być to polski numer czy tylko holenderski? Zrobiłbym to w banku, ale mam problem bo jestem w Polsce i nie zanosi się, żebym szybko odwiedził Holandię. |
Ostatnio zmieniony przez BTTOS Wto Maj 07, 2013 10:36 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|