Wysłany: Pon Mar 18, 2013 12:10 am Po jakim czasie od przerejestrowania auta na exportowe zwrot
Witam mam pilne pytanie po jakim czasie od wyrejestrowania auta (od 14.03 są na exportowych- z uwagi na nie otrzymanie przelewu w terminie wyjeżdżam 18.03) otrzymam zwrot za Rotex jeśli płaciłem 28-29 każdego miesiąca. 2. jeśli ubezpieczenie mi się skończyło 05.03 (nie otrzymałem mandatu, ale przyszło do mnie pismo że nie wpłyneła kwota za dany miesiąc co mogę zrobić? (wyregulować tylko te dni, wysłać im kopie RDW że samochód sprzedany na export ?) Ubezpieczenie mam zawarte w banku ING.nl
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
Wysłany: Pon Mar 18, 2013 8:34 am
Zawodnik XBMC napisał/a:
zwrot za Rotex
a co to jest ?
Co do ubzpieczenia auta to musisz to uregulowac jak co miesiac cala kwote . W miedzy czasie wyslac papiery do ubezpieczalni o wyrejestrowaniu auta na export a oni wy;icza co i ile maja ci zwrocic .
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport