opgraaf rekeningnummer - przyszedł po terminie- co teraz ? |
Autor |
Wiadomość |
supciokasia
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Maj 16, 2013 8:26 pm opgraaf rekeningnummer - przyszedł po terminie- co teraz ?
|
|
|
mam pytanie. Otrzymałam z Holandii pismo opgraaf rekeningnummer , gdzie jak już się zorientowałam proszą mnie o potwierdzenie numeru konta (konto mam polskie ale co ciekawe rok temu miałam to samo i nie chcieli potwierdzenia). Na odwrocie jest tylko miejsce na wpisanie imienia i nazwiska, daty i podpis.
Problem polega na tym, że pismo datowane na 30.04 doszło do mnie dzisiaj a w jego treści jest napisane że mam dwa tygodnie na odpowiedź od tego 30.04.... Oczywiście jest to niemożliwe bo samo pismo przyszło po terminie a gdzie tu jeszcze czas na odesłanie....
Co teraz będzie ? Nie otrzymam zwrotu? Pozdrawiam |
|
|
|
|
agastepa13
Mega gaduła Leniwiec ;-)
Pomogła: 25 razy Dołączyła: 17 Lis 2007 Posty: 1587 Skąd: z Holandii :)
|
Wysłany: Czw Maj 16, 2013 8:37 pm
|
|
|
Nic nie będzie. Podpisz i jak najszybciej odeślij. |
_________________ Umiesz liczyć? Licz na siebie |
|
|
|
|
Estamos
Gaduła nad gadułami :-)
Pomógł: 6 razy Wiek: 39 Dołączył: 07 Kwi 2010 Posty: 426 Skąd: provincie Utrecht...
|
Wysłany: Pią Maj 17, 2013 4:54 am
|
|
|
Śmiało odsyłaj, to dla nich żaden problem.
Kolega rozliczył się w lipcu 2012 (za 2011) dostał pismo we wrześniu aby potwierdzić numer konta a odesłał je w.... lutym.
Pieniądze dostał poczatkiem zy w połowie marca:). |
|
|
|
|
INss
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Cze 05, 2013 1:33 pm
|
|
|
Witam
Podepnę się pod temat.
Pod koniec kwietnia dostałem to samo pismo co koleżanka, odesłałem a teraz przysłali mi takie coś
post czesciowo edytowany nie umieszczaj w tym temacie takich linkow, to nie ten watek
i nie bardzo wiem o co w tym chodzi .Może ktoś pomóc?
Pozdrawiam |
_________________ Zwolle |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Śro Cze 05, 2013 5:12 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
emka55
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Cze 05, 2013 3:54 pm
|
|
|
To jest dokument-decyzja potwierdzajaca numer twojego konta na ktore przeleja zwrot podatku.Tez takie pismo otrzymałam.Mineło już siedem tygodni od jej otrzymania i nadal cisza. |
|
|
|
|
|