Przesunięty przez: Gochna H Czw Maj 23, 2013 4:02 pm |
Przelew |
Autor |
Wiadomość |
Hodie
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Maj 23, 2013 7:12 am Przelew
|
|
|
Witam,
Wiem, że temat mogę powielać, ale nigdzie nie znalazłem szczegółowych informacji nt. mojego problemu. Chciałbym wykonać przelew z banku ING NL do polskiego banku PKO BP, lecz jestem całkiem zielony w tych sprawach. Prosiłbym o pomoc doświadczonej osoby w wykonaniu przelewu, najlepiej gdyby rozmowa odbyła się na GG lub skype. Sam boje się robić przelew gdy wyczytałem, że za zwroty bank potrąca ileś tam euro.
Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez Hodie Czw Maj 23, 2013 7:16 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
agastepa13
Mega gaduła Leniwiec ;-)
Pomogła: 25 razy Dołączyła: 17 Lis 2007 Posty: 1587 Skąd: z Holandii :)
|
|
|
|
|
Hodie
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Maj 23, 2013 7:32 am
|
|
|
Dzięki, za linka...ale nie za bardzo pomagają mi informacje z przed 4 lat i krócej bo z tego co tam wyczytałem można wywnioskować że informacje są lekko nieaktualne. Nadal proszę o jakiś kontakt z osobą która mi wszystko objaśni. |
|
|
|
|
lubcjusz
Gaduła
|
Wysłany: Czw Maj 23, 2013 7:45 am
|
|
|
A więc po kolei: wchodzisz w Overschrijven buitenland, ustawiasz kraj na Polskę i walutę na Euro, klikasz verder. Następnie po wypełnieniu danych do przelewu klikasz na opslaan naar verzendlijst. Na następnej stronie wyświetli Ci się przelew do potwierdzenia, klikasz verder i już wyświetli Ci się miejsce do wpisania kodu. Nie wiem czy masz kody na papierze czy przychodzą smsem. Wpisujesz kod, potwierdzasz i poszło. Pozdrawiam |
|
|
|
|
Hodie
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Maj 23, 2013 8:12 am
|
|
|
Lubcjusz, wielkie dzięki za pomoc przy wykonaniu przelewu. Temat do zamknięcia. |
|
|
|
|
|