Wysłany: Nie Cze 30, 2013 2:30 am odwołanie od decyzji Belastingdienst :'(
Witam
Mam bardzo poważny problem otóż w marcu dostałem pismo z Belastingu z korektą rozliczenia za 2010r. Inspektor z urzędu wskazał iż całościowa składka na podatek od wynagrodzeń ( Loon voor loonheffing) różni się od tej którą podałem ja[5418] a którą podało biuro[3775]. Rozliczenie składałem na podstawie zeznania otrzymanego z biura z kwota 5418, która rzeczywiście wypracowałem. Teraz z związku z tym Belasting po wyliczeniu z kwoty 3375 zada ode mnie zwrotu około 300 e. Niestety ostatnio otrzymałem juz ostateczny nakaz zwrotu tej kwoty, jednak wiem iż można nawet teraz wznieść sprzeciw od tej decyzji. Na stronie http://www.belastingdiens...ion_and_appeal/ jest formularz niestety tylko w jezyku nl mam pytanie czy moge napisac wniosek o uniewaznienie po ang bez tego formularza z załączonym "Jarografem" z biura jako dowód?
trochę namieszałem ale nie wiem jak to lepiej ująć proszę o poradę jak ta sytuacje rozwiązać