NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Gochna H
Sob Sie 10, 2013 6:29 pm
Wypłata pieniedzy w ING w NL w Banku
Autor Wiadomość
zibo3
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Lip 22, 2013 4:24 pm   Wypłata pieniedzy w ING w NL w Banku

Mam zablokowany dostep do internetowego mijg.nl nie pamietam pinu do karty. Pytanie czy jezeli pojade do Holandii to czy moge isc do obojetnie jakiego banku ing i wyplacic pieniadze jakie mam na koncie? czy jest jakis limit? chodzi o wyplate powyzej 1000euro . Czy wystarczy ze bede mial ze Soba dowod osobisty i od reki mi wyplaca? i czy moge odrazu zamknac konto na miejscu.

Karolina_ 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Pon Lip 22, 2013 8:54 pm   

Do wpłacania pieniążków w oddziale banku (w okienku) potrzebna jest karta wraz z pinem (wygląda to jak płacenie pinem w sklepie). Z tego co pamiętam jeśli chcesz wypłacić pieniądze, procedura wygląda tak samo (musisz użyć karty). Dostęp do Mijn ING można bardzo łatwo odblokować przez internet podając zaledwie kilka informacji na temat karty, konta i naszych danych personalnych.

Jeśli chodzi o limity to (w moim przypadku przy podstawowym koncie) jeśli wypłacasz w okienku takich nie ma (chyba, że sam jakieś wcześniej ustaliłeś).

zibo3
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Lip 24, 2013 7:21 pm   

Karolina czy jeżeli pin do karty zostal zapomniany. To czy jezeli pojade z Polski do Holandii to w kazdym oddziale na miejscu moge ustalic nowy pin od reki tak jak to jest w Polsce? Chce doslownie jechac do najblizszego banku ING w holandii wyplacic pieniadze zamknac konto i wrocic w ten sam dzien. Czy bede mial jakies problemu z ustawieniem nowego pinu na miejscu?

[ Dodano: Wto Lip 30, 2013 7:34 pm ]
odświeżam Czy jak pojade do Holandii to czy na miejscu mogą mi w banku ustalić nowy pin do karty od reki? zebym odrazu mogl z niej skorzystac?

Odpowiedz do tematu