Pożyczka na zasiedlenie...... |
Autor |
Wiadomość |
nurek102
Poczatkujacy give the value first
|
Wysłany: Śro Wrz 25, 2013 8:07 pm Pożyczka na zasiedlenie......
|
|
|
Czy ktoś może ćwiczył tzw.pożyczke na zasiedlenie.Ponoć... ..tak słyszałem ,że przy "dostaniu" mieszkania z korporacji czy Gemeente na wynajem .....można dostać troszke grosza..rozłożonego na 6 lat. Różne miasta przyznają różną wielkość.Gdyby ktoś chciał się podzielić tą tajemną wiedzą..ja i chyba wielu innych będziemy dozgonnie wdzięczni. |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Śro Wrz 25, 2013 8:30 pm
|
|
|
nurek102 napisał/a: | tak słyszałem ,że przy "dostaniu" mieszkania z korporacji czy Gemeente na wynajem .....można dostać troszke grosza..rozłożonego na 6 lat. |
widze ze ty chcesz wszedzie slizgiem plaskim , i po najmniejszej linji oporu isc przez zycie . Postawa taka jak twoja jest naprawde zalosna i przypomina mi szykanowanego Winter ktoremu to nie tylko wiatr w oczy wial to i zawsze podgore bo on to taki biedny niewinny chlopczyna i nigdy nie byla to jego wina . Tak samo i ty masz problemy z leniwymi adwokatami , wlacicielami co chca ciebie exmitowac za niedotrzymanie warunkow ( nie zaplacenie borgu ) mechanikami itd . Teraz myslisz ze gmina ci wywali kaske bo ty raczyles ich swoja osoba i osiedlasz sie u nich w gminie. Pozyczki sa ale te pozyczki nie naleza sie takim jak ty . |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
nurek102
Poczatkujacy give the value first
|
Wysłany: Śro Wrz 25, 2013 8:48 pm
|
|
|
Jeszcze zapomniałaś wspomnieć o butli gazowej..i krioterapi.....ale i tak ubóstwiam Cię......pomimo Twoich zmiennych nastrojów ..... |
|
|
|
|
Winter
Gaduła nad gadułami :-)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Sie 2009 Posty: 453 Skąd: Rotterdam
|
Wysłany: Czw Wrz 26, 2013 4:04 pm
|
|
|
Nie przejmuj sie nia. Kolejna nawrocona pseudoholenderka. Wszyscy tylko nie Polacy.
Masz jakis problem baileys? Zapraszam do siebie zobaczysz jak mieszkam I ile place. Druga sprawa, ze z Polski przyjezdza spore bydlo, ktore nie ma zasad I chcialoby mieszkac za darmo. |
|
|
|
|
doktorlecker
Gaduła
Wiek: 43 Dołączył: 18 Sie 2008 Posty: 126 Skąd: s-Hertegonbosch
|
Wysłany: Czw Wrz 26, 2013 7:33 pm
|
|
|
Powiedz że jesteś z Polski , a dostaniesz do tego TV led , i pełną lodówke jedzenia i picia..:):):) |
_________________ Jak dobrze zrozumieć wreszcie, że życie nabiera dopiero wtedy sensu i znaczenia, gdy toczy się zgodnie z własnymi potrzebami, rytmem własnego oddechu, a przede wszystkim własnym wyobrażeniem |
|
|
|
|
ewka50
Poczatkujacy ewka50
|
Wysłany: Czw Lut 20, 2014 12:50 pm Re: Pożyczka na zasiedlenie......
|
|
|
nurek102 napisał/a: | Czy ktoś może ćwiczył tzw.pożyczke na zasiedlenie.Ponoć... ..tak słyszałem ,że przy "dostaniu" mieszkania z korporacji czy Gemeente na wynajem .....można dostać troszke grosza..rozłożonego na 6 lat. Różne miasta przyznają różną wielkość.Gdyby ktoś chciał się podzielić tą tajemną wiedzą..ja i chyba wielu innych będziemy dozgonnie wdzięczni. |
[ Dodano: Czw Lut 20, 2014 12:53 pm ]
Dzień dobry;-)
Przeczytałam Twój post i jesli wiesz cos wiecej na temat tej pożyczki będe bardzo wdzieczna jesli napiszesz mi wiecej na ten temat.
Ja dostałam mieszkanie,ale jest całe do remontu,a nie stać mnie na jego wyremontowanie obecnie a pozyczka takowa bardzo by mi pomogła;-)
Z góry dziekuje za odpowiedz |
_________________ ewka |
|
|
|
|
doktorlecker
Gaduła
|
Wysłany: Czw Lut 20, 2014 7:50 pm Re: Pożyczka na zasiedlenie......
|
|
|
ewka50 napisał/a: | nurek102 napisał/a: | Czy ktoś może ćwiczył tzw.pożyczke na zasiedlenie.Ponoć... ..tak słyszałem ,że przy "dostaniu" mieszkania z korporacji czy Gemeente na wynajem .....można dostać troszke grosza..rozłożonego na 6 lat. Różne miasta przyznają różną wielkość.Gdyby ktoś chciał się podzielić tą tajemną wiedzą..ja i chyba wielu innych będziemy dozgonnie wdzięczni. |
[ Dodano: Czw Lut 20, 2014 12:53 pm ]
Dzień dobry;-)
Przeczytałam Twój post i jesli wiesz cos wiecej na temat tej pożyczki będe bardzo wdzieczna jesli napiszesz mi wiecej na ten temat.
Ja dostałam mieszkanie,ale jest całe do remontu,a nie stać mnie na jego wyremontowanie obecnie a pozyczka takowa bardzo by mi pomogła;-)
Z góry dziekuje za odpowiedz |
Ludzie. W Holandii jest po cichu akcja wysiedlenia Polaków z Nl, a wy chciecie pieniądze...... No nie, ręce Opadają.... |
_________________ Jak dobrze zrozumieć wreszcie, że życie nabiera dopiero wtedy sensu i znaczenia, gdy toczy się zgodnie z własnymi potrzebami, rytmem własnego oddechu, a przede wszystkim własnym wyobrażeniem |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Czw Lut 20, 2014 8:01 pm
|
|
|
doktorlecker napisał/a: | W Holandii jest po cichu akcja wysiedlenia Polaków z N |
pierwsze slysze , jak cos wiesz, to podziel sie tym na forum |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
doktorlecker
Gaduła
|
Wysłany: Czw Lut 20, 2014 10:11 pm
|
|
|
Gochna H napisał/a: | doktorlecker napisał/a: | W Holandii jest po cichu akcja wysiedlenia Polaków z N |
Proszę.....http://biznes.pl/wiadomosci/unia-europejska/haga-i-londyn-nie-chca-u-siebie-polakow,5572963,news-detal.html
[ Dodano: Czw Lut 20, 2014 10:12 pm ]
Cytuje.....Skrajne ugrupowanie- Partia na rzecz Wolności (PVV) chce wprowadzenia zakazu osiedlania się m.in. Polaków w Hadze, ponieważ odbierają oni pracę Holendrom.
Tu nie trzeba nawet myśleć, słowa muwią wszystko |
|
|
|
|
bagniaczka
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 06 Lis 2008 Posty: 955 Skąd: Tilburg
|
Wysłany: Pią Lut 21, 2014 7:32 am
|
|
|
U nas mozna sie starac o zapomoge np. na zakup pralki czy lodowki. Szczegolow nie znam, najlepiej sie dowiedziec u siebie w gminie, bo w kazdej moze byc inaczej. |
_________________ <cenzura> |
|
|
|
|
agastepa13
Mega gaduła Leniwiec ;-)
Pomogła: 25 razy Dołączyła: 17 Lis 2007 Posty: 1587 Skąd: z Holandii :)
|
Wysłany: Pią Lut 21, 2014 8:47 am
|
|
|
doktorlecker napisał/a: | Gochna H napisał/a: | doktorlecker napisał/a: | W Holandii jest po cichu akcja wysiedlenia Polaków z N |
Proszę.....http://biznes.pl/wiadomosci/unia-europejska/haga-i-londyn-nie-chca-u-siebie-polakow,5572963,news-detal.html
[ Dodano: Czw Lut 20, 2014 10:12 pm ]
Cytuje.....Skrajne ugrupowanie- Partia na rzecz Wolności (PVV) chce wprowadzenia zakazu osiedlania się m.in. Polaków w Hadze, ponieważ odbierają oni pracę Holendrom.
No ok, tylko, ze artykul jest z sierpnia 2013, czy w tej chwili cos się w tej kwestii dzieje? CZy Polacy maja faktycznie zakaz osiedlania się w Hadze? |
_________________ Umiesz liczyć? Licz na siebie |
|
|
|
|
Fegelein
Super gaduła
|
Wysłany: Pią Lut 21, 2014 11:42 am
|
|
|
Jak Haga mogłaby wprowadzić takie coś? Jedną z głównych zasad UE jest swobodny przepływ ludności.
doktorlecker napisał/a: | Powiedz że jesteś z Polski , a dostaniesz do tego TV led , i pełną lodówke jedzenia i picia..:):):) |
Mój sąsiad - biedny imigrant z Afganistanu - ani języka (brak angielskiego, holenderskiego).
Jak do tej pory dostał kurs holenderskiego w szkole, szukają mu pracy, wyposażenie kuchni, łazienki oraz meble i 42 calowy LED.
Lubię go, spoko młodziak (23 lata chyba), w dodatku jest spokojny ale nie szanuje tego co ma - twierdzi, że wolałby inne mieszkanie w dużym mieście i stąd się wyprowadzi.
Sąsiedzi widzą co się dzieje i znają jego sytuację - nie patrzą na takie coś przychylnie.
A temat w polityce to tylko Polacy i Polacy, heh. |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Pią Lut 21, 2014 12:07 pm
|
|
|
doktorlecker napisał/a: | Cytuje.....Skrajne ugrupowanie- Partia na rzecz Wolności (PVV) chce wprowadzenia zakazu osiedlania się m.in. Polaków w Hadze, ponieważ odbierają oni pracę Holendrom.
nie chce mi sie tego nawet komentowac |
|
|
|
|
|