Wysłany: Wto Lis 19, 2013 7:54 pm Karta Ban-amro a aktywacja.
Witam
Jestem w Polsce ale mam jeszcze konto w Nl W abn amro. Jakis czas temu skonczyla sie waznosc mojej karty. Co mam teraz zrobic? Czy bank wyle mi ta karte pod adres pod ktorym mieszkalem w nl? Jak jzu bed emial ta karte to czy da sie ja jakos aktywowac z polski? np poprzez internet?
W Polsce w WBKU Nowa karte aktywowalem sobie zwyczajnei droga internetowa. A jak to wyglada z AMRO ?
No wlasnie jestem w podobnej sytuacji tez chcialabym zatrzymac konto holenderskie bo jeszcze mam abonament za telefon. Pisalam do ABN Amro z zapytaniem co mam zrobic czy jest mozliwosc aktywowania karty w polsce lub przez internet no ale niestety do dnia dzisiejszego nie dostalam odpowiedzi.
[ Dodano: Pią Sty 10, 2014 9:54 am ]
Wlasnie przeczytalam na stronce abn amro ze jest mozliwosc aktywowania karty z polski tylko za posrednictwem tel trzeba do nich zadzwonic.
Wysłany: Pon Lut 24, 2014 8:10 am aktywacja karty abn amro
Okazalo sie ze nie musialam telefonicznie aktywowac swojej karty poprostu jak przyszla nowa karta to musiualam ja aktywowac w bankomacie czyli poprostu zajsc do bankomatu wlozyc karte i wpisac swoj stary kod pin i to wszystko.