Przesunięty przez: Gochna H Czw Sty 09, 2014 10:42 pm |
Parkingi w Den Haag |
Autor |
Wiadomość |
karolekk1989
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Sty 08, 2014 11:00 am Parkingi w Den Haag
|
|
|
Witam, niedawno przyjechałem do Holandii własnym autem na polskich blachach. Dowiedziałem się od znajomego, że od 3 lutego teren na którym paruje będzie płatny. Doszły mnie również słuchy, że cała Haga ma być w płatnej strefie parkowania. Czy to prawda ? Czy zostały jeszcze gdzieś ulice gdzie można bezpłatnie zostawić swoje auto? jeśli nie to co mogę zrobić w takiej sytuacji, czy jest możliwość wykupienia karnetu miesięcznego ? Dodam, że nie mam meldunku.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
Emmely
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Sty 09, 2014 9:15 pm Re: Parkingi w Den Haag
|
|
|
karolekk1989 napisał/a: | Witam, niedawno przyjechałem do Holandii własnym autem na polskich blachach. Dowiedziałem się od znajomego, że od 3 lutego teren na którym paruje będzie płatny. Doszły mnie również słuchy, że cała Haga ma być w płatnej strefie parkowania. Czy to prawda ? Czy zostały jeszcze gdzieś ulice gdzie można bezpłatnie zostawić swoje auto? jeśli nie to co mogę zrobić w takiej sytuacji, czy jest możliwość wykupienia karnetu miesięcznego ? Dodam, że nie mam meldunku.
Pozdrawiam |
No w Wateringen nie musisz jeszcze placic
Karte wykupuje wlasciciel albo ten co ma kontrakt. Niech sie ten postara.
Zostaje fiets to taniej. |
|
|
|
|
Stall
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Sty 10, 2014 8:39 pm
|
|
|
Z tego co się orientuję, to żeby wykupić parking na polskie auto, musisz być jego właścicielem i mieć meldunek. Parking wykupujesz na rok. |
|
|
|
|
|