NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Gochna H
Czw Sty 09, 2014 10:42 pm
Parkingi w Den Haag
Autor Wiadomość
karolekk1989 
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Sty 08, 2014 11:00 am   Parkingi w Den Haag

Witam, niedawno przyjechałem do Holandii własnym autem na polskich blachach. Dowiedziałem się od znajomego, że od 3 lutego teren na którym paruje będzie płatny. Doszły mnie również słuchy, że cała Haga ma być w płatnej strefie parkowania. Czy to prawda ? Czy zostały jeszcze gdzieś ulice gdzie można bezpłatnie zostawić swoje auto? jeśli nie to co mogę zrobić w takiej sytuacji, czy jest możliwość wykupienia karnetu miesięcznego ? Dodam, że nie mam meldunku.

Pozdrawiam

Emmely
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Sty 09, 2014 9:15 pm   Re: Parkingi w Den Haag

karolekk1989 napisał/a:
Witam, niedawno przyjechałem do Holandii własnym autem na polskich blachach. Dowiedziałem się od znajomego, że od 3 lutego teren na którym paruje będzie płatny. Doszły mnie również słuchy, że cała Haga ma być w płatnej strefie parkowania. Czy to prawda ? Czy zostały jeszcze gdzieś ulice gdzie można bezpłatnie zostawić swoje auto? jeśli nie to co mogę zrobić w takiej sytuacji, czy jest możliwość wykupienia karnetu miesięcznego ? Dodam, że nie mam meldunku.

Pozdrawiam

No w Wateringen nie musisz jeszcze placic :035:
Karte wykupuje wlasciciel albo ten co ma kontrakt. Niech sie ten postara.
Zostaje fiets to taniej.

Stall
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Sty 10, 2014 8:39 pm   

Z tego co się orientuję, to żeby wykupić parking na polskie auto, musisz być jego właścicielem i mieć meldunek. Parking wykupujesz na rok.

Odpowiedz do tematu