Niemieckie Tablice |
Autor |
Wiadomość |
PuchaT
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Lut 16, 2014 7:20 pm Niemieckie Tablice
|
|
|
Witajcie mam pytanie, pracowalem wczesniej z Niemcem Jezdzil na Niemieckich tablicach mial wykupiony abonament parkingowy i nigdy nie mial problemu z belastingiem, czy to dlatego ze juz go oplaca w Niemczech ? Bo jeśli tak to wybiore auto na niemieckich tablicach |
|
|
|
|
Panicelinka
MODERATOR panicelinka
Pomogła: 36 razy Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 2325
|
Wysłany: Nie Lut 16, 2014 8:29 pm
|
|
|
PuchaT napisał/a: | nigdy nie mial problemu z belastingiem, czy to dlatego ze juz go oplaca w Niemczech ? Bo jeśli tak to wybiore auto na niemieckich tablicach |
mowil ci ze go oplaca w Niemczech ? czy to tylko twoj domysl a pytales o jego miejsce zamedowania ?
zatem do dziela , wybieraj auto na niemieckich tablicach ,a co bedziesz tu jakis podatek placil jak mozna nie placic
tylko sie nie zdziw jak jednak zdarzy ci sie miec problem z auto/belstingiem
zanim zdecydujesz.. moze przeczytaj
http://www.antwoordvoorbe...CFQkEwwodGUwAdg |
|
|
|
|
mario50
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Lut 16, 2014 10:50 pm
|
|
|
znowu nastepny polaczek kombinator,niestac cie tu na zycie to zjedz do niemiec |
|
|
|
|
PuchaT
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Lut 17, 2014 12:52 am
|
|
|
mario50 napisał/a: | znowu nastepny polaczek kombinator,niestac cie tu na zycie to zjedz do niemiec |
Gościu jesli nie masz nic madrego do powiedzenia to nie mow:), bo nie jestem zadnym polaczkiem kombinatorkiem. Bo tak sie sklada ze mam auto Nl oplacam tu wszytkie podatki nawet za pieska czego 90% "POLACZKÓW" nie robi...
Rozmawialem z nim to nie moje domysly. Facet ma meldunek w DE i NL, hipoteka w NL. |
|
|
|
|
marta75
Gaduła marta75
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 26 Cze 2010 Posty: 159 Skąd: krakow-veenendaal
|
Wysłany: Wto Lut 18, 2014 8:35 am
|
|
|
A moze na auto z firmy,ktora jest zarejestrowana w Niemczech?jak mieszkalam przy granicy czesto sasiedzi mieli 2 auta z roznymi rejestracjami(de/nl) okazalo sie ze wlasnie jedno z nich ma firmowe auto. |
|
|
|
|
|