Organizacja własnej imprezy w Holandii |
Autor |
Wiadomość |
tijs
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Mar 03, 2014 8:28 pm Organizacja własnej imprezy w Holandii
|
|
|
Witam serdecznie wszystkich użytkowników! Mam nadzieję, że pomożecie mi rozwiązać mój problem. Otóż wspólnie ze znajomym postanowiliśmy ruszyć tyłki i zacząć działać na obcym terenie. A mianowicie mamy zamiar zorganizować cykl imprez z róznymi gatunkami muzyki, ja preferuje house, on ostrzejsze brzmienia, ale chciemy też znaleźć ludzi, którzy grają inną muzykę i tu pojawia się problem gdzie to zorganizować? Czy znacie może takie miejsca na linii Tilburg-Eindhoven? Nie wiem jakieś kluby, sale, stare budynki? Mam nadzieję, że ktoś może coś slyszał o możliwosci wynajmu takiego miejsca
Pozdrawiam! |
_________________ Better work, better life. |
|
|
|
|
jolcia29
Super gaduła
Pomogła: 1 raz Wiek: 48 Dołączyła: 19 Sty 2012 Posty: 228 Skąd: Olsztyn/Tilburg
|
Wysłany: Wto Mar 04, 2014 8:21 pm
|
|
|
tijs, jezeli chodzi o Tilburg to moj znajomy wynajmuje w tkwadracie raz w miesiacu lokal na african night, pewnie troche kosztuje ale jest tam fajnie. |
|
|
|
|
tijs
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Mar 04, 2014 8:30 pm
|
|
|
a moglabys podać przybliżone warunki? moze komus tez sie przyda
Póki co zgłosiłem sie do Tilburga do Hall of Fame - taki dom kultury, który promuje rózne grupy społeczne. Więcej info w krótce |
_________________ Better work, better life. |
|
|
|
|
jolcia29
Super gaduła
Pomogła: 1 raz Wiek: 48 Dołączyła: 19 Sty 2012 Posty: 228 Skąd: Olsztyn/Tilburg
|
Wysłany: Śro Mar 05, 2014 9:53 am
|
|
|
tijs, niestety z afrykanczykami nigdy w prost nie da sie rozmawiac o cenach i warunkach |
|
|
|
|
trelka990
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Sie 12, 2018 6:51 pm
|
|
|
spam |
Ostatnio zmieniony przez Panicelinka Pon Sie 13, 2018 8:58 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|