Meldunek męża w studio w mieszkaniu z korporacji. |
Autor |
Wiadomość |
gonmar
Poczatkujacy gonmar
|
Wysłany: Czw Mar 13, 2014 5:38 pm Meldunek męża w studio w mieszkaniu z korporacji.
|
|
|
Witam,
Prosiłabym o odpowiedź na pytanie czy mogłabym zameldować męża w mieszkaniu z korporacji, które jest na mnie i posiada tylko jeden pokój. Mieszkam w okolicach Rotterdamu i słyszałam, że tu obowiazuje prawo meldunku ilości osób na ilość pokoi w mieszkaniu. Czy również to, że mieszkanie jest od korporacji zmienia jakoś sytuacje. Proszę o porady.
Pozdrawiam serdecznie,
Gosia |
_________________ gonmar |
|
|
|
|
kasia0987
Nieśmiały użytkownik

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 19 Lip 2012 Posty: 68 Skąd: okolice Amsterdam
|
Wysłany: Czw Mar 13, 2014 6:45 pm
|
|
|
Witam:)
W kontrakcie nie jest napisane ile ludzi mozna zameldowac? |
|
|
|
|
gonmar
Poczatkujacy gonmar
|
Wysłany: Pią Mar 14, 2014 11:21 am
|
|
|
No właśnie z tego co kojarze to nie. |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Pią Mar 14, 2014 11:35 am
|
|
|
gonmar,
gonmar napisał/a: | No właśnie z tego co kojarze to nie. |
wszystko zalezy od spoldzielni i to z nia powinnas na ten temat rozmawiac tu na forum malo kto bedzie umial Ci dokladnie odpowiedziec na to pytanie
tylko spoldzielnia....oni moga ,lub tez nie- wyrazc zgody na zamedownie dodatkowej osoby, bo maja jakis tam swoj wewnetrzny regulamin
szukalas odpowiedzi w podobnym temacie ? bylo to juz poruszane
http://www.niedziela.nl/f...pic.php?t=92523 |
|
|
|
|
gonmar
Poczatkujacy gonmar
|
Wysłany: Pią Mar 14, 2014 4:28 pm
|
|
|
Szukałam ale niczego konkretnego nie znalazłam. Ten link który mi podałaś też nie pasuje do mojej sytuacji. Tam chodzi o papier pozwalający na pobyt w konkretnej dzielnicy a nie meldunek oraz mieszkanie jest od maklera a nie z korporacji mieszkaniowej. Jedyne czego się dowiedziałam z tego linku, to że w gminie było zameldowanych 5 osób w 4 pokojowym mieszkaniu, czyli jednak można.
Myślałam sobie, że może jakaś para również mieszka w studio i wie jak to wygląda w takiej sytuacji z meldunkiem. |
|
|
|
|
|