Kolizja... |
Autor |
Wiadomość |
dadus_88
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Paź 26, 2014 3:49 pm Kolizja...
|
|
|
Witam,
wieczorem zaparkowalam samochód przy drodze na miejscu parkingowym gdy dzisiaj rano wyszlam z domu aby pojechac do pracy okazało się że ktos uderzył w moj samochód i mam cały bok ze strony kierowcy rozwalony. Zgłosiłam sprawę na policje ale niestety oni nic nie wiedza o takiej kolizji... Gdzie mogę ubiegac sie o odszkodowanie jezeli nie znam sprawcy wypadku? Zaznaczam ze moj samochod jest na tablicach NL |
|
|
|
|
Mathnl
Gaduła nad gadułami :-)

|
Wysłany: Nie Paź 26, 2014 4:05 pm
|
|
|
Jesli masz AllRisk zglos sie do swojej ubezpieczalni.Jesli zwykle WA to bedzie ciezka sprawa,ale mozesz sprobowac tutaj...
http://www.rijksoverheid....nbekend-is.html |
Ostatnio zmieniony przez Mathnl Nie Paź 26, 2014 4:08 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
feel_x
Super gaduła feel_x

|
Wysłany: Pon Paź 27, 2014 11:44 am
|
|
|
Jak masz wa+ to tez jest szansa. Musisz zglosic szkode do ubezpieczyciela. |
|
|
|
|
Panicelinka
MODERATOR panicelinka
Pomogła: 36 razy Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 2325
|
Wysłany: Pon Paź 27, 2014 12:07 pm
|
|
|
Mathnl napisał/a: | Jesli masz AllRisk |
Mala dygresja dopowiem , z wlasnego doswiadczenia . Oplata roczna w przypadku tego rozdzaju ubezpieczenia to spory wydatek jesli ktos ma nowe auto, to byc moze ...ale jak dla mnie to pieniadze i tak wywalone , od lat ubezpieczam auto tylko WA+ i sprawdza sie.
Cytat: | Gdzie mogę ubiegac sie o odszkodowanie jezeli nie znam sprawcy wypadku? |
Powtarzam za wypowiadajacymi sie w tym watku /zglaszasz dzwonisz do swojej ubezpieczalni |
Ostatnio zmieniony przez Panicelinka Pon Paź 27, 2014 12:12 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
dadus_88
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Paź 27, 2014 5:16 pm
|
|
|
Niestety mam tylko WA |
|
|
|
|
feel_x
Super gaduła feel_x

|
Wysłany: Wto Paź 28, 2014 10:34 am
|
|
|
Jak masz tylko WA to niestety ale mozesz zapomniec o odszkodowaniu. Chyba ze jest jakis swiadek co np widzial i zapisal numery tamtego auta. Jak to w miejscu zamieszkania i gdzies na uboczu to rozgladaj się za autami porysowanymi np na sasiednich ulicach. Moze jakis cwok z okolicy ktory czesto tam parkowal a teraz po uwaleniu zostawia auto w innym miejscu. Jak to gdzies przy glownej drodze to juz nie znajdziesz. |
|
|
|
|
|