ABN AMRO BANK |
Autor |
Wiadomość |
ania85
Poczatkujacy 1985
|
Wysłany: Śro Gru 03, 2014 3:58 pm ABN AMRO BANK
|
|
|
Witam wszystkich!
Pisze bo mam takie pytanie nie wiem gdzie na stronie internetowej banku zmienic sume,ktora jest automatycznie pobierana co miesiac z mojego konta,chodzi tu dokladnie o czynsz na mieszkanie.Wlasciciel podniosl mi cene za wynajem i nie wiem jak to zmienic,bardzo prosze o pomoc!!! |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Śro Gru 03, 2014 4:07 pm
|
|
|
Jak wlasciciel ci sam pobiera to ty tej sumy mu nie zmienisz . Jedynie mozesz calkowicie zablokowac mu mozliwosc pobierania . |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
ania85
Poczatkujacy 1985
|
Wysłany: Czw Gru 04, 2014 12:02 am ABN AMRO BANK
|
|
|
dawno temu mi to kolezanka ustawila,zeby mi automatycznie pobieralo wiec chyba da sie to edytowac?
A jak nie to gdzie wejsc zeby to usunac/zablokowac i robic przelew pierwszego kazdego miesiaca?? |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Czw Gru 04, 2014 1:30 pm
|
|
|
Ja nie kozystam z ABN wiec ci nie pomoge ale moze ktos inny ???? Chetni ? |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
bosskk
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Gru 15, 2014 9:36 pm
|
|
|
Jeśli pytasz o automatyczne pobieranie pieniędzy z konta to:
Zaloguj się, koło twojego nazwiska u góry ekranu masz opcję tools, potem w overzichten kliknij incasso, potem incasso's met iban. Zaznacz płatność, którą chcesz usunąć i kliknij w polu incassant blokkeren i to samo w polu machtiging.
Mimo wszystko, jeśli to jest prywatna osoba, pewnie chodzi ci o stałe zlecenie zapłaty. Obecnie, tzn. po przebudowie systemu abn nie widzę opcji do usunięcia takich płatności.
Polecam wizytę w banku, w ciągu 3 minut załatwisz sprawę. Nie wiem jak u ciebie z holenderskim, ale nie pousuwaj sobie innych płatności... |
|
|
|
|
|