Sprzedaż holenderskiego auta |
Autor |
Wiadomość |
ryba266
Poczatkujacy ryba266
|
Wysłany: Pią Mar 06, 2015 5:27 pm Sprzedaż holenderskiego auta
|
|
|
Witam
To mój pierwszy post także cześć wszystkim
Przymierzam się do sprzedaży mojego starego auta( z 1997r) Kompletuje dokumenty jakie mi będą potrzebne do sprzedaży. I teraz moje pytanie. Nie mogę znaleźć, w sumie nie pamiętam czy miałem, kentekenbewijs w postaci papieru. Kartę oczywiście mam, ale papier nie pamiętam czy miałem. Jeśli zginął to będzie problem w RDW przy sprzedaży?
Chodzi o ten papier:
http://www.louana.nl/afbeeldingen/24-TDK-3.jpg
Resztę dokumentów mam, czyli:
Kartę z rdw, dwa dokumenty z kodami i to chyba tyle? |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys

Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Pią Mar 06, 2015 6:31 pm
|
|
|
ryba266 napisał/a: | Nie mogę znaleźć, w sumie nie pamiętam czy miałem, kentekenbewijs w postaci papieru | Nie nie miales ale za to miales papier z tenaamstellingscode . Na tym papierze miales 4 puste kratki i 5 cyferek . W 4 pustek kratki powinies byl wpisac pierwsza czesc codu ktory dostales odrazu przy rejestracji . Bez tej kartki z pelnym codem nie sprzeasz auta . |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
ryba266
Poczatkujacy ryba266
|
Wysłany: Pią Mar 06, 2015 7:04 pm
|
|
|
To z tymi kodami to mam, i wiem że bez tego problem. Martwi mnie że do drugiego auta nieco młodszego z 2005r mam ten papierowy kentekenbewijs. Ale skoro mówisz że nie potrzebne do sprzedaży to ok. Dzięki za szybką odpowiedź. |
|
|
|
|
|