Przesunięty przez: Gochna H Sob Maj 02, 2015 8:51 pm |
Tatuaże a Praca |
Autor |
Wiadomość |
emilyyyb
emsememens
|
Wysłany: Sob Mar 07, 2015 11:23 am Tatuaże a Praca
|
|
|
Witam :)
Chciałabym wyjechać na czas wakacji ze znajomymi do pracy(Amsterdam). Myślałam o pracy jako kelnera w jakimś pubie itd. ale zastanawiam się czy fakt ze mam tatuaże na ręce(ale nie żadne brzydkie babole, które mogłyby odstraszyć) to może być przeszkodzą. W Polsce pracowałam już jako kelnerka i nie było problemow. Zakładałam coś na długi rękaw albo nikomu to nie przeszkadzało. Pytanie brzmi jak sytuacja ma się w Amsterdamie? Macie jakieś doświadczenie w tym temacie? albo zauważyliście takie osoby pracujące w pubach albo podobnych miejscach ? |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Sob Mar 07, 2015 1:59 pm
|
|
|
Moim zdaniem jesli szukasz pracy w pubach jako kelner to nie powinno byc problemu
Psss
Ostatnio bylem lekko zdziwony jak zobaczylem ochroniarza w UWV ktory rowniez mial konkretne dziary na rekach i mial to odkryte
Psss
Jakby nie patrzec NL to kraj tolerancji - tak ponocz mowia ... |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
MeganBoZ
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2015 3:18 pm
|
|
|
Pracuje w sporej firmie na kontrakcie. Tutejsi to dopiero maja tatuaze
Zaczynaja sie ok lokcia a koncza gdzies w polowie klatki piersiowej
Lub zaczynaja w okolicach nadgarstka aby skonczyc sie daleko za ramieniem.
Ja mam malenkie "cos" miedzy kciukiem a palcem wskazujacym. Dopoki nie przekonalam sie, ze tatuaze w mojej firmie nie sa problemem zamalowywalam malenstwo i tyle. Teraz juz tego nie robie
Sadze, ze tu jak i wszedzie-zalezy na jakich ludzi trafisz |
Ostatnio zmieniony przez MeganBoZ Pon Kwi 27, 2015 3:18 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
joshua
Poczatkujacy kropla wody
|
Wysłany: Czw Kwi 30, 2015 4:34 pm
|
|
|
W gminie u nas sporo urzędniczek ma nieliche dziary, to tu , to tam, zawsze ślicznie wyeksponowane...no może nie wszystkie |
|
|
|
|
|