AMBASADA POLSKI HAGA |
Autor |
Wiadomość |
djleo21
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Maj 20, 2015 2:22 pm AMBASADA POLSKI HAGA
|
|
|
Witam Chciałbym poruszyć temat Ambasady Polski w Hadze. Chodzi mi o temat rejestracji na spotkanie i wolne terminy.
Ostatnio miałem taki przypadek Wchodze na system rejestracji (15,05,2015) , ustalam spotkanie , oczywiscie wyskakuje brak terminów do 22,05,2015 OK Rozumiem Ale coś tkneło mnie przedwczoraj 18,05,2015 i sprawdzam jeszcze raz (Z logicznego rozumowania człowieka jesli brak terminów do 22,05 - wchodzę 22,05 i zamawiam termin na nastepne dni) sprawdzam i oczom swym nie wierze Brak terminów do 05,06,2015 To ja sie pytam po co ten system ?
Nie dość tego pojechałem dziś do Ambasady. Po duskusji z panią w okienku nie załatwiłem nic Jej odp Trzeba sie umówić - hmmm to tłumaczę ze nawet w gablotce jest kartka ze w miarę możliwości nie umówione osoby bedą obsłużone - odp pani Tak ale tylko w nagłych wypadkach Kazała mi cytuję "zaczaić się na termin " rano 29 maja ? hmmm To jak osoba pracująca ma rano zaczaić sie na termin który jeszcze odbiega od daty podanej na stronie ? Język urzędnika panstwowego naprawde odbiegał od zasad i reguł które obowiązują. Ponad to brak fiszki z nazwiskiem - nic Podchodzę do drugiego okienka (Wydawanie Paszportów) i widzę jak pani wchodzi z kanapkami i rozkłada sie na stole (gryzie kanapkę) Pytam gdzie mogę złożyć skargę na urzednika - Pani z pełną buzią nie odp na pytanie Odpuściłem sobie |
|
|
|
|
Panicelinka
MODERATOR panicelinka
Pomogła: 36 razy Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 2325
|
Wysłany: Śro Maj 20, 2015 9:11 pm
|
|
|
a na stronie Ambasady takie piekne slowa?
Polsce – służyć, Europę – tworzyć, Świat – rozumieć
djleo21 napisał/a: | Podchodzę do drugiego okienka (Wydawanie Paszportów) i widzę jak pani wchodzi z kanapkami i rozkłada sie na stole (gryzie kanapkę |
obraz jakby zywcem przeniesiony z dawnej komunistycznej Polski brrrrr widac jak sluza oni Polsce i polakom .. |
Ostatnio zmieniony przez Panicelinka Śro Maj 20, 2015 9:13 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
|