Wysłany: Wto Sie 18, 2015 8:44 am Mam problem z wyplata wakacyjnych pieniedzy
[color=black][/color]Witam pracowalem w uitzendbureau INSERVICE B.V na ostatnim solarisie widnieje 349jurkow do tego dochodza solarisy mojej matki oraz brata matki solaris widnieje na 1001jurkow nie wyplacane od roku czasu a ostatnie pieniadze dostala w grudniu u.r jeszcze na 3 raty 100jurkow na tydz a brata podobnie do mojego co tydz jestem w biurze i caly czas to samo w nastepnym tyg bo szefostwo wyjechalo do turcji na wakacje to z tych ostatnich tlumaczen albo w ogole jest zamkniete.Do tego mam kontakt z pracownikami i to jest ok12osob ktore od roku i ponad pracowali w/w biurze i tez maja taki sam problem...
Prosze napiszcie co mamy z zrobic gdzie sie zglosic i kto ma jeszcze problem z wyplata wakacyjnych pieniedzy z tej firmy??!Prosby nic nie dawaja[glow=red][/glow]
_________________ !!-=dMN-Jp100
Ostatnio zmieniony przez dMNTG Wto Sie 18, 2015 8:51 am, w całości zmieniany 1 raz