Wysłany: Pią Wrz 18, 2015 3:15 pm Problem z kolanami
Witam, przez wakacje byłem w Holandii w pracy. Niestety coś mi sie stało w kolana i bardzo mnie bolały miałem skurcze w nogach i nie byłem w stanie chodzić nie mówiąc już o pracowaniu. Byłem tam 2 razy u lekarza (stwierdzili, że coś ze ściegnami mam) jedna dalej tutaj będę miał badania. Niestety przez to musiałem wrócić bo tak to dalej bym siedział tam i pacował pewnie.
W szpitalu lekarz stwierdził, że te problemy są skutkiem pracy która wykonywałem.
I teraz moje pytanie czy jest szansa na jakieś odszkodowanie pokrycie kosztów lecznia tutaj?
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
Wysłany: Pią Wrz 18, 2015 3:39 pm
dastin napisał/a:
czy jest szansa na jakieś odszkodowanie pokrycie kosztów lecznia tutaj?
musze ciebie zasmucic , w chwili powrotu do PL bez zalatwienia sobie chorobowego i oplacania ubezpieczenia zdrowotnego w NL pozamykales za soba wszystkie mozliwosci . Co do odzszkodowania mozesz sprobowac postarac sie o takowe od pracodawcy ale szanse na to (nawet poprzez adwokata) sa znikome .
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport