Nadchodzą świeta - potrzebna mapa LPG przez Niemcy. |
Autor |
Wiadomość |
xFuRiOn
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Lis 26, 2015 7:51 pm Nadchodzą świeta - potrzebna mapa LPG przez Niemcy.
|
|
|
Tak jak w temacie, pewnie wielu z nas udaje sie na swieta i jest szczesliwym posiadaczem auta z lpg. Szukalem, szukalem i znalezc nie moglem aktualnej mapy stacji benzynowych z lpg w Niemczech, tak zebym sobie mogl ladnie zaplanowac gdzie zjechac dokladnie zeby dobic gazem auto.
Z gory dziekuje za pomoc, na pewno nie tylko mi sie przyda. |
|
|
|
|
Fegelein
Super gaduła
|
|
|
|
|
xFuRiOn
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Lis 26, 2015 7:55 pm
|
|
|
Fegelein napisał/a: | Sama mapka czy punkty POI do wgrania np. do Sygic (nawigacja)? |
Moze byc i to i to. Choc z tym Sygic to mnie zaskoczyles Uzywam wlasnie tej nawi, poki co hula jak ta lala.
[ Dodano: Czw Lis 26, 2015 8:13 pm ]
Wielkie dzieki, wczoraj szukalem i ta stronka nie dzialala jak trzeba. Troszke inaczej wyznacza trase niz Sygic ale pare korekt i jest wszystko jak po sznurku. Wielkie dzieki. Przybic, zamontowac ten temat
[ Dodano: Pią Lip 15, 2016 9:53 pm ]
Nie wiem czy wszyscy juz wiedza, ale Sygic ma teraz fajna opcje pokazywania cen roznych paliw po swiecie. I tak opcja dziala super z Niemcami, takze T-Mobile NL + Sygic rowna sie zero stresu na trasie ze ostatnia kropelka gazu pojdzie a tu stacji nie ma |
|
|
|
|
|