nie wiem co robić bardzo prosze o jakies odpowiedzi |
Autor |
Wiadomość |
wu
Poczatkujacy wu
|
Wysłany: Pią Gru 25, 2015 7:30 pm nie wiem co robić bardzo prosze o jakies odpowiedzi
|
|
|
sorki bo nie wiem co robic...
wywalilem sie na skuterze i stracilem przytomnosc obudzilem sie rano w szpitalu nie wiedzac dlaczego sie tam znalazłem. okazało sie ze powaznie wywrocilem sie skuterem przy czym ucierpialem ja i moj skoter ktory nie ma papierow i rejstracje sa wziete z innego skutera...
skoter ktorym sie wywalilem jest na policji ja w domu i nie wiem co dalej robic? czy wogole zglaszac sie po niego? i wogole nie wiem nic.... prosze o jakies podpowiedzi z waszej strony
czy przy interwencji służb róźnego rodzaju i za pobyt w szpitalu bede ponosił jakieś koszty i oczywiście co do skutera czy bedą jakieś koszty?
[ Dodano: Sob Gru 26, 2015 3:32 am ]
proszę o pomoc...
[ Dodano: Sob Gru 26, 2015 3:32 am ]
[ Dodano: Sob Gru 26, 2015 3:33 am ]
|
Ostatnio zmieniony przez wu Pią Gru 25, 2015 7:33 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
darkis
Super gaduła
Pomógł: 5 razy Wiek: 52 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 360 Skąd: Venlo-Nijmegen
|
Wysłany: Sob Gru 26, 2015 7:11 am
|
|
|
Po pierwsze napewno bedziesz odpowiadal za to ze
-poruszales sie po drodze pojazdem bez dokumentow,
-zapewne skuter nie byl ubezpieczony wiec tutaj beda tez problemy, a jesli podczas wywrotki spowodowales jakies szkody to licz sie z tym ze bedziesz musial poniesc koszty ,
-no i jesli byles w szpitalu to na dzien dobry musisz zaplacic eigen risico czyli 375 euro , no chyba ze miales podniesione wlasne ryzyko to wtedy musisz te wlasne ryzyko w calosci poniesc..
Tak wiec masz problemy, nawet mzna powiedziec duze problemy.. |
_________________ www.stalgorzow.pl |
|
|
|
|
wu
Poczatkujacy wu
|
Wysłany: Sob Gru 26, 2015 11:13 am
|
|
|
jezeli chodzi o parking policyjny to sa jakies koszty? i co to jest to wlasne ryzyko?
[ Dodano: Sob Gru 26, 2015 11:15 am ]
i czy ja odzyskam ten skuter z policji? |
|
|
|
|
|