Szukam agentów ubezpieczeniowych |
Autor |
Wiadomość |
Fegelein
Super gaduła
|
Wysłany: Wto Sty 12, 2016 1:51 pm Szukam agentów ubezpieczeniowych
|
|
|
Elo,
szukam agentów ubezpieczeniowych, którzy mogliby zaproponować tanie OC na auto.
Sprawdziłem w dwóch wyszukiwarkach ubezpieczeń i wszystkie ubezpieczenia są jakieś takie drogie.
Agent może zaproponować tańsze, a podstawowe ubezpieczenie jest wszędzie to samo z tego co wiem, więc jedynie co gra istotną rolę to bonusy dodatkowe i cena.
W Polsce na przykład chcieli 900 zł minimum, agent dał za 300 zł z PZU, więc sądzę, że warto iść do gości osobiście.
Ma ktoś sprawdzonych agentów - chodzi o holenderskie ubezpieczenie.... |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Śro Sty 13, 2016 10:18 am
|
|
|
Cytat: | Ma ktoś sprawdzonych agentów - chodzi o holenderskie ubezpieczenie.... | ja juz od 25 lat jestem przez nich/ u nich ubezpieczona jak do tej pory nigdy nie mialam problemow . A czy sa tani nie mam pojecia , wiem ze obsloga i pomoc w zalatwianiu spraw naprawde krolewska . Ja mam 2 stalych "obslugujacych "Angelo i Jurgen i nie moge ani jednego zlego slowa powiedziec . Jak cos potrzebuje zalatwic poprostu dzwonie mowie jaki problem oni zalatwiaja co moga , wysylaja papiery ja podpisuje i odsylam .
http://www.mathekuijpers.nl/autoverzekering/ |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
Ostatnio zmieniony przez baileys Śro Sty 13, 2016 10:19 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|