Praca w Holandii bez pośredników |
Autor |
Wiadomość |
mcmv05
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Sty 12, 2016 8:12 pm Praca w Holandii bez pośredników
|
|
|
Poszukuje pracy w Holandii bez żadnych biur polskich ewentualnie holenderskie. |
|
|
|
|
FijneBuurman
Gaduła
|
Wysłany: Wto Sty 12, 2016 8:32 pm
|
|
|
Tylko szukając na miejscu i tylko mając meldunek tutaj. + język holenderski najlepiej. Jeszcze zależy jaką pracę. Jeżeli nie jesteś poszukiwanym tutaj inżynierem, kucharzem itp. to szanse raczej zerowe żeby znaleźć coś na odległość. |
Ostatnio zmieniony przez FijneBuurman Wto Sty 12, 2016 8:33 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Śro Sty 13, 2016 10:24 am
|
|
|
mcmv05, potwierdzam slowa FijneBuurman, . Bez jezyka Niderlandzkiego , wasnego lokum i poszukiwanego zawodu szanse male na znalezienie czegos na odleglosc . |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
Marcin-z
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Mar 18, 2016 12:18 am
|
|
|
nie chce zakładac kolejnego tematu wiec zapytam tutaj.Czy istnieje mozliwosc zobaczenia w jakiej firmie obecnie pracuje?Przeszedłem z uitzendbureau do firmy ,gdzie pracowałem na kontrak godzinowy.
Chodzi mi o strony w typie UWV czy Belastingdienst.mam Digi. |
|
|
|
|
agastepa13
Mega gaduła Leniwiec ;-)
Pomogła: 25 razy Dołączyła: 17 Lis 2007 Posty: 1587 Skąd: z Holandii :)
|
Wysłany: Pią Mar 18, 2016 7:06 am
|
|
|
To niedistales umowy o prace przechodzac do pracodawcy? Wtedy bys wiedzial w jakiej firmie pracujesz. Jest mozliwosc sprawdzenia na stronie UWV. Po zalogowwniu sie przez DigiD. Tam jest opcja Persoonlijk gegevens i dalej Loongegevens czy jakos tak. Bedzie widac pracodawce i wysokosc wynagrodzenia brutto za poprzedni miesiac, ktore przekazuje Twoj pracodawca. Tak z dnia na dzien poprzejsciu moze jeszcze niebyc widac aktualnych danych. |
_________________ Umiesz liczyć? Licz na siebie |
Ostatnio zmieniony przez agastepa13 Pią Mar 18, 2016 7:30 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
ada0993
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Cze 30, 2016 9:18 am
|
|
|
mam pytanie, czy uda mi sie zalatwic prace w Holandii (okolice Rotterdamu), na okres 3 miesiecy jakas sezonowa/dorywcza na miejscu, majac juz mieszkanie i transport do pracy ? Nie jestem zameldowana. |
|
|
|
|
Panicelinka
MODERATOR panicelinka
Pomogła: 36 razy Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 2325
|
Wysłany: Czw Cze 30, 2016 10:04 am
|
|
|
ada0993,
Cytat: | ''...czy uda mi sie zalatwic prace w Holandii ...Nie jestem zameldowana. |
.. wrozymy ?
Przeciez nikt ci na to pytanie nie odpowie jednoznacznie ,tak lub nie , na to sklada sie wiele roznych czynnikow. Piszesz z Polski wiec, najszybciej taka prace znajdziesz z posrednikiem , w twoim przypadku polskim , na wlasna reke moze byc ci trudno . |
|
|
|
|
ada0993
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Cze 30, 2016 10:18 am
|
|
|
przekopałam całe to wasze bezsensowne forum i ciezko tu uzyskac jakakolwiek informacje. Jakie wrozymy? Chcialam sie tylko dowiedziec czy sa jakies realne szanse. Czy lepiej zostac w Polsce i dac sobie spokoj. |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Czw Cze 30, 2016 11:04 am
|
|
|
ada0993, panicelinka ci odpowiedziala calkiem normalnie . Jeden ma wiecej szczescia jak inny jeden znajdzie 5 prac w godzine inny bedzie przez 5 lat szukal jednej . Wiec nie jestesmy jansowidzami zeby ci powiedziec czy znajdziesz czy nie . Druga czesc jej odpowiedzi tez byla calkowicie normalna i realana . No chyba ze chcesz odpowiedz w stylu "tak dziewczyno przyjezdzaj tu czekaja na ciebie i dostaniesz od reki robote "
Niestety nie jest tak . A skoro bezsensowne forum to po kiego groma tu jeszcze zagladasz ? Zycze powodzenia w dalszym zyciu i szukaniu pracy . |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
Ostatnio zmieniony przez baileys Pią Lip 01, 2016 6:09 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Panicelinka
MODERATOR panicelinka
Pomogła: 36 razy Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 2325
|
Wysłany: Pią Lip 01, 2016 4:07 pm
|
|
|
ada0993 napisał/a: | przekopałam całe to wasze bezsensowne forum |
Jak odpowiedz nie po mysli ,to i forum bezsensowne ech...
Tak tylko Polak/ka potrafi ...podziekowac . |
|
|
|
|
|