Przesunięty przez: Panicelinka Wto Mar 29, 2016 8:56 pm |
Forma samoobrony w Holandii |
Autor |
Wiadomość |
Almond
Poczatkujacy Almond
|
Wysłany: Pią Sty 22, 2016 2:13 pm Forma samoobrony w Holandii
|
|
|
Taka sytuacja. Wczoraj , gdy moja dziewczyna wracala z silowni z kolezanka sledzil ja samochod z dwoma ***. Moja narzeczona poczekala, az koleznka wejdzie do domu , samochod caly czas stal za nimi, moze taki arabski podryw?(obie byly wystraszone)..ok teraz chodzi o to , ze gdyby byla taka "sytuacja" , ze moja ma sie bronic przed atakim jakiegos chuja z arabii, (czego mu nie zycze w mojej obecnosci).....Wole dmuchac na zimne. Jak ma sie taka osobka bronic? Przeoralem pare forum i wychodzi na to , ze gaz pieprzowy, noz i pistolet nie jest legalny w NL, a co do paralizatora jakos sie nie doszukalem. Ok , wiec jak kobieta ma sie bronic podczas napadu?
Proste pytanie i chyba na czasie. |
Ostatnio zmieniony przez Almond Pią Sty 22, 2016 5:47 pm, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
|
Almond
Poczatkujacy Almond
|
Wysłany: Pon Sty 25, 2016 1:53 pm
|
|
|
...nie ma to jak dowiedziec sie czegos sensownego na tym wspanialym forum....poziom ponizej niskiego.
Dziekuje GNOMinium. ...Poradzilem sobie, jak jakies pytania to na priv. ..nie chcialem Cie obrazic. Pozdrawiam po raz kolejny.
Temat wyczerpany heh:D |
|
|
|
|
xFuRiOn
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Mar 04, 2016 10:30 pm
|
|
|
paralizator z tego co slyszalem 5 tysiecy euro kary. Z legalnych metod polecam krav mage |
|
|
|
|
|