ROWER MTB KTO JEZDZI, GDZIE, |
Autor |
Wiadomość |
danytbg
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2013 10:07 pm ROWER MTB KTO JEZDZI, GDZIE,
|
|
|
Siemka, zna ktos fajne miejsca na rower, trasy w lesie, ciekawe miejca mad morzem, a moze ma ktoś jakąs ekipe na taką wypraWE przy sobocie bądz niedzieli, są jacyś zainteresowani?? |
|
|
|
|
GeraltRivia
MODERATOR
|
|
|
|
|
danytbg
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2013 10:29 pm
|
|
|
noord brabant rossendal, bergen op zoom steembergen to sa moje okolice;P a tak na marginesie to co za jeziorko tam jest w okolicy |
|
|
|
|
lvkas
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Maj 17, 2013 10:11 pm Szukam towarzysza do jazdy rowerem
|
|
|
Siema, szukam towarzysza/ki na niedzielne trasy rowerem po Holandii.
Dlugość trasy ok. <50 km na asfalcie jak i w terenie. Jestem z Tilburga
Piszcie!! |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pią Maj 17, 2013 10:14 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
grzegorzholland
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Maj 18, 2013 10:15 pm
|
|
|
Siema jestem z Katwijk smigam na mtb w okolicy (Nordwijk) są dwie trasy off road atb jak i całkiem fajna sieć scieżek asfaltowych pomiędzy wydmami nad morzem. Pisać Kto chętny na małą wyprawę. Pozdro |
|
|
|
|
Darek777
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Mar 17, 2016 10:00 pm
|
|
|
Hey,
Widze ze temat juz dawno nie ruszany ale ostatnio wlasnie znow jezdze po Holandi i szukam ludzi na wspolne trasy (zazwyczaj jezdze w niemczech, Kleve-Goch Reichswald (dobry las na MTB, konkretne podjazdy)
W Holandii smigam w okolicach Nijmegen, Venray, Helmond. Ale jak jest fajna trasa gdzies dalej to rower na pake i nie ma problemu
Wpadlem wlasnie na zarabista trase MTB w Holandii, fajna bardzo techniczna, sztucznie zbudowana ale w lesie. MTB de Schaak (tak sie nazywa) To jest pod Venray blisko malej wioseczki America.
Jezdze tam teraz prawie w kazdy weekend, bo to naprawde swietna dobrze oznaczona trasa i mozna tam pocwiczyc interwaly czy cornering/ostre zakrety (w warunkach naturalnych rzadko sie to udaje)
Rowniez polecam stronke mtbroutes.nl
Tak nawiasem to trasa o ktorej mowie ma tam drugie miejsce pod wzgledem ocen w calej Holandii (wiec cos w tym jest)
Jesli jest ktos z tych okolic kto jezdzi czesto to ja sie pisze. Zawsze jezdze w weekendy, pora roku nie ma dla mnie znaczenia, nie jezdze tylko jak pada (bo mnie to irytuje hehe)
Pozdro |
Ostatnio zmieniony przez Darek777 Czw Mar 17, 2016 10:02 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
GeraltRivia
MODERATOR
|
Wysłany: Śro Kwi 20, 2016 10:13 pm
|
|
|
Darek777,
Hej, troche czasu minelo, mam nadzieje ze jeszcze przeczytasz.
Kolo mnie, Amerongen, Rhenen, Leersum, Zeist jest cala siec specjalnych tras MTB.
http://www.mtb-utrechtseheuvelrug.nl/mtb-routes/
Na razie tylko przejechalem Amerongen, Leersum i czesc Kwintelooyen, zapraszam na weekendowy, jak cos to na Priv (aha i kondycja lezy) |
|
|
|
|
|