Przesunięty przez: Panicelinka Wto Maj 31, 2016 5:27 pm |
Zaświadczenie o dochodach z belastingdiest dla Woninginzicht |
Autor |
Wiadomość |
gamer
Poczatkujacy
Wiek: 39 Dołączył: 15 Lut 2013 Posty: 12 Skąd: Łódź/Tilburg
|
Wysłany: Czw Kwi 28, 2016 8:20 pm Zaświadczenie o dochodach z belastingdiest dla Woninginzicht
|
|
|
Witam. Pytam odnośnie socjala na woning in zicht. Dostałem maila z propozycjami (chyba) w temacie "Woningaaanbod WIZ" i dostałem 4 propozycje. Wybrałem 1 z Lotingmodel i gdy kliknąłem reaktie to mi wyskoczył komunikat o treści - "Wanneer u in aanmerking komt voor deze woning, moet u in het bezit zijn van een recente inkomensverklaring. U kunt deze opvragen bij de Belastingdienst. LET OP: dit duurt 5 werkdagen.
Let op: Krijgt u een woning aangeboden, dan moeten de gegevens op uw inschrijving kloppen. Als er alsnog gegevens aangepast dienen te worden (zoals splitsen van de inschrijving) vervalt de aanbieding!
Ondanks onze zorgvuldigheid kan het helaas voorkomen dat deze woning niet passend is bij uw inkomen en/of de door u gewenste toegankelijkheid." jak to przetłumaczyłem w google translatorze to rozumiem, że mam zdobyć jakiś świstek z belastingu o zarobkach by sprawdzili czy się kwalifikuję na nie. I moje pytanie jak ten świstek zdobyć czy można Digidem czy muszę jakąś korespondencję pocztą im wysłać czy jak? |
Ostatnio zmieniony przez gamer Czw Kwi 28, 2016 8:22 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
marianx8
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Czw Kwi 28, 2016 8:52 pm
|
|
|
To chyba chodzi o zaświadczenie ib60. Czytałem o tym i wydaje mi się, że trzeba dzwonić do belastingdienst albo możesz iść do księgowej i ona Ci to załatwi.
Tutaj jest napisane jak to zdobyć http://www.niedziela.nl/f...er=asc&start=30 |
Ostatnio zmieniony przez marianx8 Czw Kwi 28, 2016 9:25 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|