snake16
Poczatkujacy SnakeSan
Wiek: 32 Dołączył: 17 Sie 2016 Posty: 2 Skąd: Gryfów Śląski
|
Wysłany: Śro Sie 17, 2016 2:51 pm Poszukuje Adwokata lub numerów do związków
|
|
|
Witam, Wróciłem niedawno do domu z Holandii, Pracowałem 3 miesiące przez agencje znajdujące się w Hadze. Nie wypłacili mi ostatnich dwóch tygodniówek i urlopowego. Kontakt z biurem się urwał, podczas pobytu W Holandii nie szło nic z nimi Załatwić, totalna ignorancja itp. szkoda słów, za mieszkania płaciliśmy 117 euro tygodniowo + Słabe zarobki i wieczne problemy z solarisami, nie mam już do nich sił, aktualnie jestem w domu i chciał bym sprawę zgłosić do jakiegoś Adwokata lub Związku, gdzie mogli by mi pomóc, i tu pytanie do forumowiczów, czy możecie polecić kogoś zaufanego i wysłać numer na PM? lub mógł bym się skontaktować z osobą, która miała już taki problem, i właśnie załatwiła to na swój sposób
Strzeżcie się Agencji Voorne Putten. Turacy prowadzą Biuro, Polki co tam robią w biurze mają na wszystko wyje... za mieszkania tygodniowo 117 euro za 40 godzin na szklarni solarisy 220 euro... Więcej Nerwów tam straciłem.Najlepsze jest to, że ludzie pracujący na jednej firmie, mając takie same godziny, każdy miał inaczej wypłacane i liczony podatek... |
Ostatnio zmieniony przez snake16 Śro Sie 17, 2016 2:52 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|