karlik08		  

Poczatkujacy

| 

Wysłany: Czw Mar 16, 2017 7:55 pm   Rozliczenie do kiedy?
                               | 

| 

| 

Hej. Nie bardzo się znam na tych finansach.

Do kiedy trzeba się rozliczyć z belastingiem? Obiło mi się kiedyś że jest to 5 lat. Jestem osobą niezameldowaną w NL. 

Jeszcze jedno pytanie. 

Gdzie najlepiej się rozliczyć, żeby zwrot był jak największy. Jestem teraz w NL, z urzędem w PL się rozliczyłem, mam zaświadczenie o zarobkach w PL. | 

| 

agastepa13  		  

Mega gaduła Leniwiec ;-)

Pomogła: 25 razy Dołączyła: 17 Lis 2007 Posty: 1587 Skąd: z Holandii :) 
                         | 

Wysłany: Czw Mar 16, 2017 8:00 pm   Re: Rozliczenie do kiedy?
                               | 

| 

| 

| karlik08 napisał/a: | 	 		  Hej. Nie bardzo się znam na tych finansach.

Do kiedy trzeba się rozliczyć z belastingiem? Obiło mi się kiedyś że jest to 5 lat. Jestem osobą niezameldowaną w NL. 

Jeszcze jedno pytanie. 

Gdzie najlepiej się rozliczyć, żeby zwrot był jak największy. Jestem teraz w NL, z urzędem w PL się rozliczyłem, mam zaświadczenie o zarobkach w PL. | 	  

Jesli niedostales listu, ze musisz sie rozliczyc w okreslonym terminie, to mozesz do 5 lat.

Niema znaczenia, gdzie robisz rozliczenje, bo BD I tak sprawdzi okres, w ktorym pracowales I na podstawie tego wyylicza czy I ile zwrotu/ doplaty sie nalezy. | 

_________________ Umiesz liczyć? Licz na siebie    | 

|