Wezwanie do sądu za mandat z 2015r |
Autor |
Wiadomość |
Lulencziu
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Paź 12, 2017 4:09 pm Wezwanie do sądu za mandat z 2015r
|
|
|
Witam, w 2015r w czerwcu byłem na jeden dzień w ansterdamie niestety wyszło tak ze spałem w aucie i dostałem za to mandat 150€ Mandat zapłaciłem z dużym opóźnieniem z względów finansowych. Teraz przyszło mi pismo o wstawienie sie do sądu w grudniu, wraz z 3 innymi wykroczeniami z datą 2016r gdzie wogole wtedy nie było mnie w Holandii. Wyglada to na wykorzystanie moich danych, nie moge wstawić sie w Holandii z względów finansowych. Spotkał sie ktoś z taką sytuacją, lub mógłby kogoś polecić ? |
|
|
|
|
Panicelinka
MODERATOR panicelinka
Pomogła: 36 razy Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 2325
|
Wysłany: Czw Paź 12, 2017 8:14 pm
|
|
|
Lulencziu,
Cytat: | Teraz przyszło mi pismo o wstawienie sie do sądu w grudniu, wraz z 3 innymi wykroczeniami z datą 2016r gdzie wogole wtedy nie było mnie w Holandii. |
Pierwsze co mi sie nasuwa to ...to ,ze narosly spore odsetki od tej spoznionej kary .
Ewidentnie jest cos jest na rzeczy, albo nie do konca jest tak jak to tu opisales... bo to by znaczylo ze bedziesz musial udowodnic przed tutejszym sadem, ze to nie ciebie dotycza przypisywane ci wykroczenia .
Jesli mozesz .To umiesc to pismo w dziale w ktorym tlumaczymy ,zobaczymy co tam pisze . Szczerze mowiac to az trudno uwierzyc , ze otrzymales wezwanie do tutejszego sadu za cos czego nie zrobiles .
ps.
http://www.niedziela.nl/f...p=319941#319941 |
Ostatnio zmieniony przez Panicelinka Pią Paź 13, 2017 10:18 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Lulencziu
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Paź 12, 2017 9:33 pm
|
|
|
Otrzymałem w jednym dniu dwa mandaty za spanie w aucie z czeho nie miałem pojęcia mam potwierdzenie wysłanego przelewu i o 4 rano gdzie już wszystko zamknięte za siku w miejscu publicznym, wiem ze to nie jest ok ale przyznaje i dowód zapłaty kary tez mam niestety wszystko po terminie ze względów materialnych. Pozostałe 3 mandaty są wzięte z kosmosu gdyż po za tym terminem niegdy nie byłem w Holandii. Oczywuscie mogę przesłać lecz nie wiem gdzie i czy może być to plik pdf? |
|
|
|
|
Panicelinka
MODERATOR panicelinka
Pomogła: 36 razy Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 2325
|
Wysłany: Pią Paź 13, 2017 10:08 am
|
|
|
Lulencziu,
Cytat: | Oczywuscie mogę przesłać lecz nie wiem gdzie i czy może być to plik pdf? |
Mozesz go umiescic w temacie .. > kliknij w link ponizej
http://www.niedziela.nl/f...p=319941#319941 |
|
|
|
|
|