Zamknięty przez: Panicelinka Nie Cze 17, 2018 3:52 pm |
T-mobile nielimitowany internet z galaxy s9+ |
Autor |
Wiadomość |
Frezka
Poczatkujacy Frezka
|
Wysłany: Czw Cze 14, 2018 11:25 am T-mobile nielimitowany internet z galaxy s9+
|
|
|
Witam,
Chce wziąć abonament w t-mobile z nielimitowanym internetem i galaxy s9+ za 68 euro na miesiąc i tu mam dwa pytania czy koś się orientuje:
1) Mam paszport który wyrobiłem 2 miesiące temu oraz konto w ing.nl. Czy poza paszportem i kontem bankowym holenderskim, jakieś dokumenty są jeszcze potrzebne? - Pracuje na kontrakcie.
2) Ten internet bez limitu to naprawdę bez limitu czy po 10/100GB zwalnia masakryczne? Jak on działa w ogóle?
z góry dziękuję za odp. |
|
|
|
|
darkis
Super gaduła
Pomógł: 5 razy Wiek: 52 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 360 Skąd: Venlo-Nijmegen
|
Wysłany: Czw Cze 14, 2018 2:27 pm
|
|
|
W Tele2 S9+ z nielimitowanym internet , sms, dzwonienie kosztje 60 euro miesiecznie.
Ale obawiam sie ze Ci nie sprzedadza na polski paszport. |
_________________ www.stalgorzow.pl |
|
|
|
|
Frezka
Poczatkujacy Frezka
|
Wysłany: Pią Cze 15, 2018 12:00 pm
|
|
|
darkis napisał/a: | W Tele2 S9+ z nielimitowanym internet , sms, dzwonienie kosztje 60 euro miesiecznie.
Ale obawiam sie ze Ci nie sprzedadza na polski paszport. |
ooo to jest 8x24=192 euro zaoszczędzone. Ale jak będzie działał ten internet czy rzeczywiście jest bez limitu? I jak z zasięgiem Tele2 w Uithorn? Ktoś coś wie? Proszę o pomoc.
Co do paszportu to Polacy mają tylko polskie paszporty polak holenderskiego nie dostanie. A jednak polacy biorą umowy na abonament. |
|
|
|
|
darkis
Super gaduła
Pomógł: 5 razy Wiek: 52 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 360 Skąd: Venlo-Nijmegen
|
Wysłany: Nie Cze 17, 2018 12:37 pm
|
|
|
tak ale chodzi mi o to ze jak masz polski paszport, zas nie masz meldunku to nie dostaniesz abonamentu.
Sam mam polski paszport ale tez holenderskie rijbewijs, wiec jak podalem polski paszport( a byla taka opcja) odrzucilo mnie, zas jak podalem holenderskie rijbewijs to na drugi dzien telefon byl juz w domu.-) |
_________________ www.stalgorzow.pl |
|
|
|
|
Frezka
Poczatkujacy Frezka
|
Wysłany: Nie Cze 17, 2018 1:48 pm
|
|
|
Ale ja mam prawo jazdy tyle że polskie. mam nawet certyfikat na wózki widłowe. ale też polskie lecz obejmujące Holandie. |
|
|
|
|
Panicelinka
MODERATOR panicelinka
Pomogła: 36 razy Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 2325
|
|
|
|
|