Przesunięty przez: Panicelinka Wto Sty 29, 2019 5:19 pm |
Szukam bardzo dobrego prawnika prawa pracy... |
Autor |
Wiadomość |
remixOGL
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Mar 20, 2018 3:36 am Szukam bardzo dobrego prawnika prawa pracy...
|
|
|
Niestety SNCU nie chce się podjąć tematu gdyż moj poprzedni pracodawca nie jest agencją pracy tymczasowej,w regulaminach związków zawodowych jest zapisek że z pomocy prawnej można kożystać po kilku miesiącach bycia członkiem i opłacaniu składek... Dlatego szukam typowego prawnika specjalizujacego się w prawie pracy. Najlepiej jakby był możliwy kontakt w języku Polskim ale nie koniecznie. Macie kogoś godnego polecenia ? |
Ostatnio zmieniony przez Panicelinka Wto Mar 20, 2018 6:24 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
mumu109
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Mar 28, 2018 4:57 pm
|
|
|
Ja korzystałam z https://juridisch-platform.nl/ język holenderski lub angielski. Szybka interwencja i bardzo dobry kontakt. Oczywiście pierwsza porada darmowa, a później już koszta względem zawiłości sprawy. |
|
|
|
|
zielaczysko
Gaduła Zielaczysko
Pomógł: 1 raz Wiek: 44 Dołączył: 26 Kwi 2008 Posty: 108 Skąd: Łódz-Den Haag;)
|
Wysłany: Czw Mar 29, 2018 6:53 pm
|
|
|
Ja jestem w CNV i faktycznie trzeba byc zapisanym i oplacac skladki.Ale moja sprawa zajeli sie gdy jeszcze nie bylem zapisany.Co prawda sprawa trwala prawie rok , ale otrzymalem dokladnie tyle ile sobie wyliczylem.I ku zdziwieniu niektorych zawistnikow/rodakow nadal pracuje w tej firmie , zarabiam max ile sie da w tym sektorze i jakos nie chca sie mnie pozbyc .Polecam z pelna odpowiedzialnoscia.
aaaa i co najwazniejsze poza skladkami nie musialem zaplacic zadnej prowizji jak to wystepuje u adwokatow/prawnikow. |
_________________ Zło zawsze powraca......................... |
Ostatnio zmieniony przez zielaczysko Czw Mar 29, 2018 6:54 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
mstawskam
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2019 10:26 pm
|
|
|
reklama |
Ostatnio zmieniony przez Panicelinka Pon Sty 21, 2019 10:51 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
|