enzo01
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Paź 15, 2019 12:20 pm OSZUŚCI !?
|
|
|
Witam, mam pewien problem związany z moją byłą agencją KENNEMERLAND, w sobote czyli 3dni temu zgłosiłem, że z kolegą zmieniamy pracę i żeby nas nie pisali już od poniedziałku, zwrotnego smsa otrzymałem "życzę powodzenia" wszystko ładnie pięknie, w tym samym czasie czekałem na wypłate, miałem otrzymać wynagrodzenie w piątek czyli już się spoźnili, ale myśle sobie ok może przez to że mam Polskie konto to będzie po prostu w poniedziałek, no ale czekam czekam czekam i nadal tej wypłaty nie ma, loguje się po 50razy na konto i sprawdzam jak głupi, ok 15 dzwonie do biura zapytać się co jest grane i czemu nadal nie mam wypłaty, no to babka do mnie, że uciekliśmy i zostawiliśmy przypaloną lodówkę na górze, a ja kompletnie o tym nie wiedziałem że takie coś jest, bo lodówke mieliśmy na szafce to nie mogłem zobaczyć co tam jest. I teraz poniesiemy za to koszty, nie wiadomo ile, wypłate mi wstrzymali i teraz nawet nie mam co jeść, mam na utrzymaniu rodzinę i wysyłam pieniądze do Polski ale w biurze mi powiedziała, że jej nie obchodzą moje sprawy rodzinne. Tylko dziwi mnie to, że jak miałem mieć wypłate w piątek a przelewy robią w czwartki bo w piątki mają być na Polskim koncie, no i jak to jest, że w sobote zgłosiłem im że już sie zwalniam a wstrzymali mi wypłate przeciez jakby zrobili przelew w czwartek a nawet w piątek jakby wysłali to nie mogli by cofnąć wypłaty, czyli poprostu przygrali w ch**a i nie wysłali na czas a teraz jeszcze te problemy i że wyślą dopiero jak to się wyjaśni i za wszystko zapłacą. Teraz pytanie do was czy wiecie co mógłbym coś zrobić? i czy wgl mam jakieś szanse odzyskać pieniądze. Z góry dziękuje |
Ostatnio zmieniony przez enzo01 Wto Paź 15, 2019 12:30 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|