Mandat za prędkość |
Autor |
Wiadomość |
Currose
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Sty 17, 2020 4:34 am Mandat za prędkość
|
|
|
Dostałem mandat i chciałbym się dowiedzieć gdzie dokładnie go złapałem. Na podanym zdjęciu jest napisane miejsce popełnienia wykroczenia czy ktoś może mi wyjaśnić co oznacza N35(To pewnie nr drogi) t.h.v. hmp 17.5 ?? Czy to jest jakiś nr kilometra czy co?
Jeszcze jestem ciekaw czy radar cykną fotke czy stał radiowóz jeśli da się to sprawdzić to jak to zrobić.
|
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Pią Sty 17, 2020 9:10 am
|
|
|
Currose, tak radar ciebie zlapal na drodze N35 i km 17,5 .
to bylo kolo Ralte o godzinie 21:29 |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
Ostatnio zmieniony przez baileys Pią Sty 17, 2020 9:11 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
agastepa13
Mega gaduła Leniwiec ;-)
Pomogła: 25 razy Dołączyła: 17 Lis 2007 Posty: 1587 Skąd: z Holandii :)
|
Wysłany: Pią Sty 17, 2020 1:11 pm
|
|
|
Podepnę sie pod temat dot. mandatu.
Mam pytanie do osob poruszających się na codzien po autostradzie A12 odcinek kolo Utrechtu (konktretnie odcinek Utrecht Rechts).
Czy jest tam umiejscowiona Trajectcontrole na stale? Gdzie konkretnie, jeśli tak? (można by było zrobić zdjecie?)
Podejrzewam, ze chodzi o odcinek w okolicach mostu, ale nie jestem pewna.
Za daleko mam, aby samej sprawdzić, a spotkala mnie niemila niespodzianka wlasnie tam i nawet ze zauwazylam ,ze była kontrola...
Ktos mi wytłumaczy, co oznacza parallelrijbaan? Chodzi wlasnie o Trajectcontrole A12 Utrecht Rechts (parallelrijbaan).
Z góry dzięki za wszelkie sugestie. Ew. proszę o kontakt na priv |
_________________ Umiesz liczyć? Licz na siebie |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Pią Sty 17, 2020 5:08 pm
|
|
|
http://flitsers.net/traject/2984
agastepa13 napisał/a: | Czy jest tam umiejscowiona Trajectcontrole na stale? | tak w obydwie strony
agastepa13 napisał/a: | co oznacza parallelrijbaan? | dokladnie jest to droga rownolegla do glownej drogi . |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
agastepa13
Mega gaduła Leniwiec ;-)
Pomogła: 25 razy Dołączyła: 17 Lis 2007 Posty: 1587 Skąd: z Holandii :)
|
Wysłany: Śro Sty 22, 2020 2:17 pm
|
|
|
baileys,
serdeczne dzieki! |
_________________ Umiesz liczyć? Licz na siebie |
|
|
|
|