Cóż to sie stalo z tym forum? |
Autor |
Wiadomość |
feel_x
Super gaduła feel_x
|
Wysłany: Pon Lip 11, 2022 7:47 am Cóż to sie stalo z tym forum?
|
|
|
Kiedy to przegapiono moment gdy forum zaczęło umierać? Nic sie tu juz nie dzieje. Kiedys duzo wątków, rozmów teraz kompletnie nic. Czasami ktos sie odważy i wrzuci post ale to od święta. Moderacja juz pajeczynami zarosła od nic nie robienia |
|
|
|
|
Hera
MODERATOR Hera
Pomogła: 8 razy Wiek: 52 Dołączyła: 11 Maj 2007 Posty: 952
|
Wysłany: Wto Lip 19, 2022 9:28 pm
|
|
|
No cóż, widać wszyscy wszystko wiedzą już o życiu w Holandii
Pozdrawiam |
_________________ Nigdy nie poddawaj się kiedy zgaśnie światło
Gdy cię walnie życia pięść
Nigdy nie poddawaj się dzisiaj nie jest łatwo
Jutro będzie lepszy dzień |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze
Pomógł: 96 razy Wiek: 102 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Wto Sie 09, 2022 5:33 pm
|
|
|
To forum w pewnym momencie zaczelo przypominac elektroda.pl
Wyjasnienie dla tych ktorzy nie wiedza o co chodz z elektrodai: https://www.google.com/se...&bih=1057&dpr=1 |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
agastepa13
Mega gaduła Leniwiec ;-)
Pomogła: 25 razy Dołączyła: 17 Lis 2007 Posty: 1587 Skąd: z Holandii :)
|
Wysłany: Czw Cze 08, 2023 10:02 pm
|
|
|
Szkoda, bo fajnie się tu działo.
Może uda się jeszcze wskrzesić? |
_________________ Umiesz liczyć? Licz na siebie |
|
|
|
|
przemekm26
Gaduła GD
|
Wysłany: Sob Maj 04, 2024 5:28 pm Może ludzie społecznie ewulowali do poziomu cywilizacji Szwe
|
|
|
STARCH PRZED PIS NIE OFICJALNIE...A MY SIE PISU NIE BOIMI I DALEJ PISAC BEDZIEMY Znuzenie zapewne jest tego powodem. Tyrasz ,starasz się i nidgy nic od kilku lat conajmniej 10 widzę bez efektów w życiu prywatnym i zawodowym. Jakby ktoś blokował bądź zawidzil naszego dążenia do czegokolwiek. A tym bardziej jeśli zauważyło się że dzielenie się z kimś swoimi marzeniami i dążeniami kończy się zawsze fiaskiem. A z całą pewnością muszę stwierdzić że ktoś zaczął świat wurtualny mieszać że zdazeniami w naszym życiu więc strach przed pisaniem na forach jest jak najbardziej uzauzasadniony. Tak jak i rozmowy przez telefon zapewne ja jakim Pegazusie bedace szkodzi. Ponoć satelitarne telefony jeszcze dają wolność rozmowy.
[ Dodano: Sob Maj 04, 2024 6:37 pm ]
To że w chwili dobrego nastroju pozwoliłem sobie na humorystyczne określenie swojej osobowości nazywając się pozytywnym pracoholikiem nie oznacza wcale że ktoś ma prawo leczyć mnie decydując o moim życiu materialnym i rodzinnym. I od 10 lat bez stałego źródła dochodu. Zawsze sobie pretekst znajda. A dziś komornik i problemy ....a właśnie pytanie odnośnie windykacji w NL? Czy bez informowsnia mnie może przejąć choćby zwrot podarków? Od kilku lat nie otrzymałem...dodam że kwota do spłaty nadal taka sama a zwrotów podatkow brak pomimo plusów w rozliczeniach a panie z biura księgowego zamilczaly jakby się czegoś bały! Hmmm... |
Ostatnio zmieniony przez przemekm26 Sob Maj 04, 2024 5:29 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|