NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy da się w ogóle zapanować nad łuszczycą skóry głowy bez l
Autor Wiadomość
amusen
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Lip 18, 2025 8:43 am   Czy da się w ogóle zapanować nad łuszczycą skóry głowy bez l

Cześć, czy komuś z Was udało się w jakikolwiek sposób opanować łuszczycę skóry głowy bez mocniejszych leków? Mam wrażenie, że jak tylko odstawię steryd, wszystko wraca. Próbuję różnych rzeczy, ale ciężko znaleźć coś, co działa dłużej niż parę dni. Jest sens próbować?

stek
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Lip 18, 2025 10:24 am   

Dla mnie sens był. Odstawiłem wszystko oprócz tego, co naprawdę działało łagodnie, ale skutecznie. Używam emulsji z Psorisela na noc, a rano myję głowę ich szamponem. Przestałem się drapać do krwi i skóra nie pęka już przy każdym myciu. Nie powiem, że wyleczone, ale da się z tym żyć normalnie.

czarekmen
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Lip 18, 2025 12:15 pm   

Zgadzam się – to wszystko trzeba stosować regularnie. Ja do Psorisela dodałem jeszcze płukanki z ziół i olejek rycynowy punktowo. Jak było źle, to nawet dwa razy dziennie. W końcu znalazłem jakąś równowagę. Zestaw kupowałem tutaj:
https://gemini.pl/zestaw-verdelove-psorisel-na-luszczyce-skory-glowy-szampon-200-ml-emulsja-200-ml-plyn-150-ml-9083265

stek
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Lip 28, 2025 9:57 am   

Myślę, że jak przeciągniesz o godzinkę to nic się nie stanie 😉 Ja też czasem zostawiam dłużej niż w ulotce i nic złego się nie działo. Tylko trzeba powtarzać codziennie, bo jak zrobisz raz i czekasz na cud, to się można nie doczekać. U mnie pomogło dopiero jak wzięłam się za to porządnie.

Odpowiedz do tematu