Axell sp z.o.o. (ABU-CAO czy nie?) |
Autor |
Wiadomość |
Pimpek
Poczatkujacy Obywatel Świata
|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 4:18 pm Axell sp z.o.o. (ABU-CAO czy nie?)
|
|
|
witam.
tak jak w temacie może ktoś wie jakiego rodzaju umowę oferuje ta firma?
może ktoś u nich pracował i może powiedzieć coś więcej?
pozdrawiam |
|
|
|
|
siberius
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 7:33 pm
|
|
|
Hej, rok temu (maj) byłem zainteresowany wyjazdem przez tę agencję, byłem na rozmowie w biurze w Bytowie, podczas której otrzymałem zapewnienie, iż w ciągu trzech tygodni wyjadę za Ich pośrednictwem do pracy w Holandii. Na drugi dzień złożyłem wypowiedzenie w dotychczasowej pracy (2 tygodnie). Po tygodniu zadzwoniłem upewnic się, iż wszystko OK. Pani stwierdziła, iż niczego mi nie obiecywała, a w NL obecnie jest bardzo mało pracy (końcówka maja). Obiecała zadzwonić w ciągu kilku najbliższych dni. Nie oddzwoniła do dziś, a minął ponad rok. I tak wyjechałem, gdyż w tym samym czasie "na wszelki wypadek" załatwiałem wyjazd z moim kolegą, ktory co roku wyjeżdża do Holandii w okresie letnim. Ja nie polecam. |
|
|
|
|
siemej
Gaduła
|
Wysłany: Śro Mar 04, 2009 1:44 pm
|
|
|
Dziwne to co piszesz siberius o biurze w Bytowie bo wiem, ze w tej miejscowosci swojej siedziby nie maja i nie mieli. Cos musialo sie Ci sie pomylic. |
_________________ niewazne ile mamy....zawsze chcemy wiecej.... |
|
|
|
|
anonim123454321
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Mar 10, 2010 5:42 pm
|
|
|
post usuniety |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Śro Mar 10, 2010 7:36 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
suska
Mega gaduła Sex, rock and thea!
Pomogła: 34 razy Wiek: 36 Dołączyła: 24 Lut 2009 Posty: 2458 Skąd: Zoetermeer
|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 1:44 pm
|
|
|
Na ich stronie (zarowno pl jak i nl) nie znalazlam nic o ich CAO. Maja tylko jakies smieszne certyfikaty ;] |
|
|
|
|
|