Suknie ślubne - sklepy w okolicach Eindhoven |
Autor |
Wiadomość |
arctica
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Wrz 10, 2008 1:45 am Suknie ślubne - sklepy w okolicach Eindhoven
|
|
|
Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć gdzie znajdę w Eindhoven lub okolicach salony z sukniami ślubnymi ... lub poleci dobrą krawcową, która jakieś cudeńko by mi uszyła.
ślub biorę za niecały rok w Polsce, ale jakoś nie wyobrażam sobie abym musiała jeździć do Polski na przymiarki dlatego chcę sukienkę kupić tutaj.
Na forum z tego co się zorientowałam jest dużo pań które brały ślub tutaj więc i na sukienki być może mają namiary...
Dodatkowo chciałabym się zorientować za w czasu na jakie koszty takiej sukni muszę być przygotowana .
Za wszelkie porady i informację z góry dziękuję. |
|
|
|
|
pawel1979
Mega gaduła
|
|
|
|
|
izabelka.r
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Wrz 10, 2008 9:27 am
|
|
|
Witam
Prowdzę sprzedaż sukien ślubnych w Opende (provincie Groningen).Zapraszam .Posiadam w ofercie ponad 700 modeli.
Tel.0642 137 356 |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Śro Wrz 10, 2008 10:21 am
|
|
|
izabelka.r, Zapraszasz? dokad ? przeciez nie ma podanego dokladnego adresu mam wierzyc na slowo? Podaj wiec ....dokladny adres ....wypadalo by rowniez podac telefon stacjonarny! PS zdjecia ktore wklejasz mozna znalezc na stronach salonow specjalizujacych sie w sprzedazy sukien slubnych .... |
|
|
|
|
izabelka.r
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Wrz 10, 2008 10:31 am
|
|
|
Tak,oczywiscie mozna je tam znalezc.Ja też prowadzę salon ślubny,wiec zamieszczam zdjecia modeli ,ktore sa dostepne w mojej kolekcji. |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Śro Wrz 10, 2008 10:34 am
|
|
|
izabelka.r, Cytat: | Ja też prowadzę salon ślubny | ok ...tylko jak salon slubny to musi byc adres a ja nadal go tu nie widze. |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
izabelka.r
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Wrz 10, 2008 10:40 am
|
|
|
czy adres musi byc dostepny dla wszystkich??Myslalam, ze tylko dla zainteresowanych.Wizyty sa mozliwe po wczesniejszym umowieniu sie,tak jak w wiekszosci salonow. |
|
|
|
|
arctica
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Wrz 10, 2008 1:00 pm
|
|
|
izabelka.r, bardzo chętnie bym skorzystała, ale mam do Ciebie ponad 250 km, a to trochę za daleko jak dla mnie
Może znajdzie się jednak coś bliżej. Czekam na propozycje
[ Dodano: Pon Wrz 29, 2008 12:40 am ]
I co nie ma w Eindhoven i okolicach albo ... nawet dalszych okolicach ... salonów z sukniami ślubnymi.
No aż mi się wierzyć nie chce.
Albo takie marne zainteresowanie tematem ;( |
|
|
|
|
|