Czy Holandia jest dla ciebie ..... |
Autor |
Wiadomość |
Mart2008
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Wrz 18, 2008 1:20 pm Czy Holandia jest dla ciebie .....
|
|
|
Czy Holandia jest dla ciebie ... tylko miejscem pracy czy czymś więcje ??
Może jak pytam to też odpowiem nie pracuje juz w Holandii he he ale pracowalem i Holandia nie byla tylko miejsce pracy ale też miejscem moich smutków i radości chwil pięknych i tych mniej pięknych ale tak naprawde to MOJA DRUGA OJCZYZNA TAK CZUJE I TEGO NIE ZMIENIE !
P Z D R ! |
_________________ Marcin.pl |
|
|
|
|
LeGolas
Super gaduła

Pomógł: 11 razy Wiek: 36 Dołączył: 10 Lip 2008 Posty: 271 Skąd: Zwanenburg
|
Wysłany: Czw Wrz 18, 2008 1:32 pm
|
|
|
Domem i ojczyzną... |
_________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę
Kurt Cobain |
|
|
|
|
studentka
|
Wysłany: Czw Wrz 18, 2008 2:05 pm
|
|
|
Sorry za offtopic, ale nie macie juz tematow do gadania. komus sie ewidentnie nudzi.
Co za nawiedzeni ludzie. |
|
|
|
|
agneshaga
|
Wysłany: Pią Wrz 19, 2008 2:50 pm czym holandia jest dla ciebie
|
|
|
tymczasowym domem.za duzo rzeczy i zachowan ludzi mi sie tu nie podoba zeby zostac na zawsze ale tymczasem wole byc tu niz w Polsce |
|
|
|
|
anetta2424
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Wrz 27, 2008 1:22 pm
|
|
|
studentka napisał/a: | Sorry za offtopic, ale nie macie juz tematow do gadania. komus sie ewidentnie nudzi.
słuchaj koleżanko to forum jest dla wszystkich i każdy może pisać co chce także nie rozumiem twojego beznadziejnego komentarza nie masz ochoty czytac to nie rob tego i nie zaglądaj w posty które cię nie interesują.
[ Dodano: Sob Wrz 27, 2008 2:24 pm ]
druga mała ojczyzna HOLANDIA |
|
|
|
|
Dorisben
Super gaduła
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 13 Cze 2007 Posty: 209 Skąd: Rotterdam
|
Wysłany: Sob Wrz 27, 2008 3:33 pm
|
|
|
Dla mnie holandia jest nowym w domem w ktorym zyje mi sie lepiej niz w polsce. Akurat jest u mnie mama z wizyta i co chwila pyat mojej corki czy nie chcialaby wracac do polski, odpowiedz brzmi NIE. Uwazam, ze tam jest nasze miejsce gdzie jestesmy szczesliwi, i niewazne gdzie to jest. |
|
|
|
|
clauditka
Nieśmiały użytkownik clauditka

|
Wysłany: Sob Wrz 27, 2008 5:09 pm
|
|
|
dom spokoju:) |
|
|
|
|
agastepa13
Mega gaduła Leniwiec ;-)

Pomogła: 25 razy Dołączyła: 17 Lis 2007 Posty: 1587 Skąd: z Holandii :)
|
Wysłany: Sob Wrz 27, 2008 6:55 pm
|
|
|
Holandia dla mnie jest już domem. Choć tęsknię za Polską, przede wszystkim za rodziną, polskimi potrawami, wafelkami PrincePolo i polską kiełbasą, to niemam zamiaru bynajmniej na razie zmieniać kraju zamieszkania Warunki do pracy, życia i wypoczynku, jakie tu z moim partnerem zastaliśmy różnią się ogromnie od tych, jakie były w Polsce. Więc ... żyć nie umierać, żyć nie wracać do Polski
Pozdrówka |
_________________ Umiesz liczyć? Licz na siebie |
|
|
|
|
adi2000
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Wrz 27, 2008 10:49 pm
|
|
|
studentka napisał/a: | Sorry za offtopic, ale nie macie juz tematow do gadania. komus sie ewidentnie nudzi.
Sry za offtpa. Ja to nazywam glupota;] |
|
|
|
|
|